April 12, 2014

Rise and shine!


Ή αλλιώς η ζωή μας με την πριγκίπισσα Φωτεινή...

Πριν μερικούς μήνες η εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας στην οποία είμαστε συνδρομητές,προκειμένου να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας,μας έκανε μία προσφορά που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε.

Για να μην τα πολυλογώ μέσα σε όλα μας παρείχαν δωρεάν την υπηρεσία με τα συνδρομητικά τους κανάλια.Μεγάλος φαν της τηλεόρασης δεν είμαι (για την ακρίβεια δεν βλέπω σχεδόν καθόλου),αλλά υπήρχε κάποιος στο σπίτι ο οποίος σίγουρα θα ξετρελαινόταν με τα παιδικά κανάλια!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παραλάβαμε τον εξοπλισμό και τον συνδέσαμε.Μόλις άνοιξε η τηλεόραση εμφανίστηκε μπροστά μας η πριγκίπισσα Σοφία!Σοκ και δέος!

Από εκείνη την ημέρα τίποτα δεν είναι πια το ίδιο!!

Και ορίστε μια μικρή γεύση:


Ω ναι κυκλοφορούμε συνέχεια με τιάρες,ονειρευόμαστε φουσκωτά (όπως τα λέει η Φωτεινή) φορέματα,κάνουμε υποκλίσεις και όλα τα συναφή που αρμόζουν σε μια βασιλική οικογένεια!

Το γεγονός πάντως είναι ένα: Έχει πλάκα να είσαι η μαμά μιας πριγκίπισσας!

Καλό Σαββατοκύριακο!

6 comments:

  1. Mια πριγκίπισσα σκέτη γλύκα!!!!Να την χαίρεσαι Μαράκι!!!!!Υπέροχη σύνθεση για μια αστραφτερή Φωτεινούλα!!!!!!Την λατρεύω!!!!!Φιλιά πολλά και στις 2 σας!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Η μικρή ειναι πανέμορφη! Και η σελιδα σου ειναι τελεια! Μαρία μου πραγματικα σε θαυμάζω!!!

    ReplyDelete
  3. Αγαπάκι!!!!! Καταπληκτική σύνθεση Μαρία, τρελαίνομαι πρώτα απ'όλα για την μικρή με την τιάρα, αλλά και για τον τίτλο και το χαρτί του "ήλιου"... τέλεια!!!!

    ReplyDelete
  4. Μαρία,η σύνθεση ειναι το κάτι άλλο.Την έχω πινάρει εδω και μέρες.Αμα είσαι γαλαζοαίματη ρε παιδί μου........!

    ReplyDelete
  5. θα καταφέρεις να με κάνεις να αγαπήσω το κίτρινο!! φανταστική σελίδα, αλλά την παράσταση κλέβει, σόρρυ κι'όλας!, η Φωτεινή!!έτσι κοριτσάκι μου πάντα να είσαι!!να ονειρεύεσαι!!

    ReplyDelete