June 4, 2012

You are my sunshine!

Καλημέρα και καλό μήνα!
Επιτέλους έφτιαξε και ο καιρός γιατί κοντέψαμε να βγάλουμε λέπια εδώ πάνω....
Την Παρασκευή λοιπόν ανέβηκε η καινούρια πρόκληση του Get Creative με θέμα τον ήλιο!Ωραίο Θέμα έτσι?Εκεί που χάζευα τις υπέροχες συνθέσεις της σχεδιαστικής ομάδας έπεσε το μάτι μου στην φανταστική σύνθεση της Ειρήνης Λιόλιας και κάτι άστραψε!!Μου ήρθε η ιδέα!Το σχέδιο αρκετά φιλόδοξο θα έλεγα αλλά τελικά αποδείχτηκε αρκετά εύκολο!Ήλιος,αχτίδες!Σκέφτηκα να κάνω κάτι το οποίο θα απεικονίζει τον ήλιο και με μερικές λωρίδες χαρτί τις αχτίδες!Είχα και τα υπέροχα χαρτια από την Simple Stories... οπότε:


Για τις αχτίδες χρησιμοποίησα διαφορετικά χαρτιά τα οποία τα ένωσα στην συνέχεια (όχι με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα,έχουν κάποιες αποκλίσεις αλλά..).



Το καμάρι μου!Εν τω μεταξύ η μπάλα αν και δεν φαίνεται επάνω γράφει sun!Ήταν δώρο με το άρωμα Sun της Jil Sander.Τι σύμπτωση!


Για το ράψιμο δεν χρησιμοποίησα την ραπτομηχανή μου αλλά το Sew Easy.Ήταν αρκετά χοντρά τα χαρτιά γιατί τα κόλλησα πάνω στα άλλα που είχα ετοιμάσει για πατρόν και φοβήθηκα!Δεν μου συμπεριφέρεται πάντα καλά η ραπτομηχανή μου οπότε και εγώ δεν την εμπιστεύομαι!


Αυτά προς το παρόν!
Ελπίζω να σας άρεσε!
Σας φιλώ!


Υλικά


21 comments:

  1. Μπράβο Μαρία!!!Εφτιάξες μια εκπληκτική σύνθεση!!!!Με λίγα λόγια φανταστική!!!!Καλή επιτυχία!!!!

    ReplyDelete
  2. Maria its perfect !!!!!!What an amazing layout and perfect for our challenge at Get Creative. Love how you have used the paper and the sewing is fabulous. Thank you for sharing thi beauty with us and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  3. Μπράβο Μαρία!!!!!!καταπληκτική η σύνθεση και η φωτογραφία τέλεια!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Παρδαλοαχτίδες,λαμπερός ήλιος και σούπερ-μόντελ = Τέλεια Καλοκαιρινή Σύνθεση!!!!Αυτή τη λεπτομέρεια με τη ραφή, τη βρήκα εξαιρετική. Φοράω τη SUN εκατομμύρια χρόνια καθώς επίσης και την ανδρική, για την οποία κόβω φλέβα ( μυρίζει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ). Θα χάσουμε party?EEEEE,όχι!!!!Πότε έχει γενέθλια το πιτσιρίκι?

    ReplyDelete
  5. Πολύ πολυ μ'αρέσει Μαρια!!!!Καλή επιτυχία !!!!!

    ReplyDelete
  6. Τι ωραία χρώματα και τι ωραίο σκετς που σκέφτηκες!!! Και τα γαζιά πάρα πολύ ταιριάζουν! Αχ, με τη ραπτομηχανή μου έχω κι εγώ τεράστιο πρόβλημα! Όλο μαζεύει από κάτω κλωστή και κόβεται... Κάποια στιγμή θα το ψάξω... Υπέροχη η σύνθεση, Μαρία μου!!! Φιλάκι στην κουκλίτσα σου!

    ReplyDelete
  7. Φανταστική σύνθεση Μαράκι! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!Καλή σου επιτυχία!

    ReplyDelete
  8. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό Μαρακι!!!!!! Συνδύασες πολύ ομορφα τα κομματια χαρτιου, ο τιτλος ειναι τελειος και ο τρόπος που έφτιαξες τον ήλιο πολύ εμπνευστικός!!!! Μπράβο! Καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  9. Oh my G*d you have created a gorgeous layout I love the fact that the sun rays are in patter paper and like a quilt ADORE your creativity! I think you have created a fabulous layout for this challenge....and thank you for kind words about my layout!
    Thanks so much for your continued support of Get Creative!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  10. ΠΟλύ όμορφη ιδέα να κάνεις τις ακτίνες του ήλιου με διαφορετικά χαρτιά! Πολύ όμορφη σύνθεση! Ελπίζω να τα βρείτε με τη ραπτομηχανή σου, κρίμα είναι!

    ReplyDelete
  11. Κάθε σου σύνθεση είναι απόλαυση Μαρία! Την λάτρεψα κι αυτή, τόσο δημιουργική και πόσο έξυπνα χρησιμοποιήσες τον ήλιο! Και τα χρώματα άψογα... Μπράβο!!!!! Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  12. Τι όμορφη σύνθεση!!!!έκοψες,έραψες,υπέροχα χρώματα!!!!καταπληκτική!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ReplyDelete
  13. Πολύ όμορφη συνθεση Μαρία και πολύ πρωτότυπη!!!Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  14. Ωωωω,καταπληκτική!!!δεν έσω λόγια!ευχαριστουμε για τη συμμετοχή!!

    ReplyDelete
  15. Μαρία,μπράβο,μπράβο!!!!
    Το εφέ με τον ήλιο είναι μοναδικό και πολύ δυναμικό.Ούτε που μου πήγε το μυαλό σε κάτι τέτοιο,όταν είδα την πρόκληση.Τέλεια ιδέα και τέλεια εκτέλεση.
    Στο μεταξύ,βλέπω,έχεις φέρει και τον τίτλο ισα ισα στη στρογγυλάδα.
    Πολύ μ'αρέσει(όπως πάντα).

    ReplyDelete
  16. Μαρία η σύνθεσή σου είναι πάρα πολύ όμορφη και η ιδέα με τα διαφορετικά χαρτιά ενωμένα μο άρεσε πάρα πολύ!!! Μπράβο! Καλή επιτυχία!!

    ReplyDelete
  17. Τελεια ... μου αρέσουν οι ακτίνες με το ράξιμο ... μου αρέσει ο τιτλος, η φωτό ... ωραια ισοροποιμένη σύνθεση !!!

    ReplyDelete
  18. Μαρία πάρα πολύ όμορφη η σύνθεση σου και ο ήλιος φοβερός!!!! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο Get Creative! Εγώ θα έραβα τις λωρίδες μεταξύ τους και μετά θα τις κολλούσα στο χαρτί, γιατί όντως τα χαρτιά που χρησιμοποιούμε είναι λίγο χοντρά! Συγχαρητήρια και για την επιτυχία σου στην πρόκληση στο scrapgreece!!!

    ReplyDelete
  19. Μαράκι μου δεν σχολίασα εγώ την σύνθεσή σου???? (παίρνω το σοβαρο μου ύφος): Λατρεύω οτιδήποτε αποπνέει ευφυΐα, ειτε πρόκειται για κάρτα ειτε για κατασκευή ειτε για σύνθεση. Αυτό λοιπόν είδα σε σένα, μια πανέξυπνη σύνθεση με υπέροχα χρώματα! Και τα γαζιά δείχνουν τέλεια οπως και η επιλογή της φωτογραφίας σου που η κουκλίτσα σου κρατάει κάτι στρογγυλό...Μπράβο, χίλια μπράβο!!! Καλη επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  20. Καλά, δεν υπάρχει αυτό το στήσιμο!! όπως είπε και η Μαρία, είναι ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ!!!

    ReplyDelete