June 18, 2012

Scrapbookers in Greece part 2!!




Ναι,ναι κέρδισα!!Στην πρόκληση της Ελένης με αυτήν την σύνθεση:





Χάρηκα πάρα πολύ γιατί η σύνθεση μου επιλέχτηκε ανάμεσα από πολλές υπέροχες συνθέσεις και από μια υπερταλαντούχα σχεδιαστική ομάδα!!
Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Κατερίνα Λαϊοπούλου για την υπέροχη διοργάνωση!!Αν και δεν κατάφερα να συμμέχω σε όλες τις προκλήσεις το κατάευχαριστήθηκα.Όσοι δεν το γνωρίζατε περάστε μια βόλτα από το ning να δείτε και τις υπόλοιπες δημιουργίες των κοριτσιών!Μεγάλη πηγή έμπνευσης!

Με την ευκαιρία να σας δείξω και ένα mini που έκανα πριν μερικές μέρες.Χρησιμοποίησα χαρτιά της My minds eye από την συλλογή Miss Caroline και συγκεκριμένα το Dolled Up paper pad που είχα πάρει από την Λένα.Τα λατρεύω αυτά τα χαρτιά...





Ελπίζω να σας άρεσαν!
Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ!
Καλή εβδομάδα!

15 comments:

  1. Μπράβο για την επιλογή της σύνθεσής σου!!!είναι καταπληκτική!!!!!!το μίνι σου είναι υπέροχο!!!!πανέμορφα τα χαρτιά!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια Μαράκι!!!Πολύ χάρηκα που κέρδισες είναι καταπληκτική η σύνθεση σου!!!!Και το μίνι σούπερ!!!Υπέροχα όλα όσα φτιάχνεις!!!Μπράβο Μπράβο!!!!!Φιλιά και καλή εβδομάδα!!

    ReplyDelete
  3. Μαράκι μου συγχαρητήρια οι συνθέσεις σου ήταν ανεπανάληπτες και οι δύο!!!!Όσο για το μίνι τι να πω...είναι πανέμορφο! Με το καλό να το γεμίσεις όμορφες αναμνήσεις ;)

    ReplyDelete
  4. beautiful!!!!!η λέξη τα λέει όλα!!!!!όλα υπέροχα!!!!!!συγχαρητήρια!!!!φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  5. Μαρακι συγχαρητηρια....δικαιη η επιλογη σου!!!!!!!!!το μινι σου ...σουπερ!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Συγχαρητηρια Μαρια!!!!!!!!Τελεια η συνθεση τελειο και το μινι!!!!!

    ReplyDelete
  7. Μαρία Συγχαρητήρια!!! Πάντα φτιάχνεις υπέροχες συνθέσεις και η συγκεκριμένη, είναι "μοναδική" και "όμορφη"!!! Όσο για το Mini Album...και αυτό πανέμορφο!

    ReplyDelete
  8. Συγχαρητήριαααααααα! Πολύ χαίρομαι!!! Ωραίο και το μίνι!!! Φιλί στην γλυκιά πρωταγωνίστρια της ζωής σου!

    ReplyDelete
  9. Πολλά συγχαρητήρια!!! Δίκαιη διάκριση γιατί η σύνθεσή σου είναι φανταστική! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει τις συνθέσεις σου ξεχωριστές. Το στυλ σου, τα χαρτιά που χρησιμοποιείς, η κούκλα στη φωτογραφία...Ακόμη το ψάχνω.
    Όσο για το μίνι σου, δεν έχω λόγια! Δε χορταίνω να το χαζεύω!!! Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Συνέχισε να μας εμπνέεις.

    ReplyDelete
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΑΛΜΠΟΥΜ !!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

    ReplyDelete
  11. katarxin sugxaritiria !!!!!!!!!!!!!!!to aksizeis !!!!!!!!!polu oraia i sun8esi sou!!!!!!!!!!kai to album uperoxo!!!!!!!!!!k pali bravo!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. Hooorrraaaayyyy!!!!!!!Καλά εσύ έχεις ξεφύγει!!!!!!!!!!Σάρωσες τα βραβεία, συγχαρητήρια σε σένα και στην σούπερ κόρη!!!!Βέβαια, τα περισσότερα από κοντά, διότι βρίσκομαι ήδη στα πάτρια εδάφη. Όποτε έχετε χρόνο βάλτε το καπέλο και ελάτε να μας πάρετε για να πάμε στις πάπιες!!!χι!χι!χι!

    ReplyDelete
  13. Was lovely to meet you yesterday you are even sweeter in real life lol ! Congratulations on your win thoroughly deserved. As for your mini oh my goodness its so pretty each page is a sheer delight I just love this

    Marie

    ReplyDelete
  14. Και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Το μίνι σου είναι τόσο μα τόσο τέλειο! Και η νικητήρια σύνθεση εκπληκτική!

    ReplyDelete
  15. Πολύ ωραία η σύνθεση και το άλμπουμ σου! Συγχαρητήρια και καλώς σε βρήκα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ReplyDelete