June 9, 2012

Scrapbookers in Greece!!

Ημέρα χαράς σήμερα και δημιουργίας στο ning και εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στην δημιουργία!!Όσοι δεν το είδατε σήμερα είναι το online crop και υπάρχουν 9 προκλήσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε!
Η πρώτη πρόκληση είναι της Κατερίνας στην οποία πρέπει να ακολουθήσουμ το sketch της και να το συνδυάσουμε με την πρόκληση του Get Creative.Εγώ ήδη συμμετείχα μία φορά,αλλά επειδή μου άρεσε το θέμα του ήλιου το ξανα χρησιμοποίησα.Βέβαια δεν είμαι σίγουρη αν μπορούμε να συμμετέχουμε 2 φορές αλλά θα το ρισκάρω!
Αυτή είναι η σύθεση μου:




Αυτά προς το παρόν!
Θα επανέλθω με περισσότερες δημιουργίες!
Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω όλες τις προκλήσεις!
Φιλιά πολλά!

17 comments:

  1. Υπέροχη Μαρία μου!!!Πολύ χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει και παρακολουθώ το blog σου γιατί πραγματικά οι συνθέσεις σου και τα μίνι είναι υπέροχα!!!Σημαντική πηγή έμπνευσης για μένα!!!Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  2. Για άλλη μια φορά Μαρία μου είναι μια υπέροχη σύνθεση!!! Συγχαρητήρια!!!

    ReplyDelete
  3. απλα απιθανη!!ευχαριστουμε!!

    ReplyDelete
  4. Of course you can enter twice and thank you so much for doing so. gorgeous layout Maria as always your work is exceptional. Thank you for sharing this beauty with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  5. Είναι πανέμορφη Μαρία μου!!!!!καλή επιτυχία!!!!!καλημέρα!!!!

    ReplyDelete
  6. Έχεις μεγαλουργήσει όπως κάθε φορά!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

    ReplyDelete
  7. Φανσταστική , μου αρέσει πολύ!!!! Η γραμματοσειρά όλα τα λεφτα!!!Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  8. Γεια σου φιλενάδα! Τι κάνει η κοράκλα σου; Υπέροχη σύνθεση, λιτή, αλλά και γεμάτη! Πρόλαβες όλες τις προκλήσεις βρε θηρίο; Εγώ ελάχιστα, μακάρι να μπορούσα παραπάνω! Θα τα πούμε!

    ReplyDelete
  9. Καλά, εντάξει, δεν έχω λόγια.... καταπληκτικότατη η σύνθεση Μαρία μου!!! Βάλε και τα άλλα που έφτιαξες για το online crop, είναι φοβερά!!!

    ReplyDelete
  10. Την λάτρεψα αυτή τη σύνθεση!!!!!! Είναι το κάτι άλλο τόσο έξυπνα και όμορφα δομημένη! Μαρία γενικά ότι φτιάχνεις μου αρέσει απίστευτα!!!!!! Συνέχισε την τόσο όμορφη δουλειά! Α και καλή επιτυχία ;)

    ReplyDelete
  11. Νομίζω επαναλαμβάνομαι... αλλα η συνθεση σου ειναι εκτος απο πολύ όμορφη και ευφυέστατη!!!

    ReplyDelete
  12. Υπέροχη δουλειά για ακόμη μια φορά! Θα ξεχωρίσω τον τίτλο με την "παιχνιδιάρικη" γραμματοσειρά!!! Πραγματικά θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες. Συνέχισε να μας εμπνέεις!!!
    Υ.Γ. Είδα ότι θα συμμετέχεις στο crop στη Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω από κοντά. Ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια.

    ReplyDelete
  13. ποπο ειναι πανεμορφη<!

    ReplyDelete
  14. Αυτό το χαρτί το θέλω κι εγώ. Είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Και τι ωραία που το ανέδειξες!! Πολύ StudioCalico σύνθεση, μου αρέσει τρελά!!!!

    ReplyDelete
  15. Θα συμφωνήσω με την Μελένια! Πολύ όμορφη σύνθεση Μαράκι!!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο Get Creative!!! Πράγματι πέσαμε με τα μούτρα στις δημιουργίες εκείνη την μέρα και το καταευχαριστηθήκαμε!!! Κρίμα που δεν ήμαστε κι εμείς στο crop της Θεσσαλονίκης!

    ReplyDelete
  16. Swoon I just adore this I love your style but I think you already know this!.....the paper is fabulous I <3 Studio Calico papers!!
    This was one of my favourite layout from the online crop at Scrapbookers in Greece...I love everything about it!
    Thanks you so much for playing along with us at Get Creative
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  17. τέλεια η σύνθεση σου Μαράκι!!!!τη λάτρεψα!!!και όλα τα προηγούμενα υπέροχα!!!πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete