June 27, 2012

Bring on the cake!!

Το θέμα αυτόν τον μήνα στο Once upon a sketch είναι τα γενέθλια!Και για μένα αυτός ο μήνας έχει τα πιο σημαντικά γενέθλια!Της μικρής μου!Στις 10/06 έγινε 2 χρονών(αν και αυτή επιμένει ότι έγινε 15)!Και φυσικά τα γιορτάσαμε!!Μετά από πολλά εμπόδια στις 16/06 είχαμε πάρτυ!Και το καταευχαριστήθηκε!Φωτογραφίες βέβαια πολλές δεν είχαμε γιατί η μαμά έτρεχε και η Φωτεινή δεν σήκωσε κεφάλι από το παιχνίδι.Από τις λίγες φωτογραφίες που κατάφερα να τραβήξω ήταν την ώρα που την ενημέρωνα για την τούρτα της.Και επειδή την διέκοψα από το παιχνίδι της η απάντηση της ήταν:Φέρτην γρήγορα να τελειώνουμε!!!Ω ναι τι και αν όλο τον χρόνο έσβηνε τούρτες εκείνη την στιγμή ήθελε μόνο να παίξει με τους φίλους της!
Και αυτή είναι η προσπάθεια μου βασισμένη στο sketch της Nadia:


Here is my layout based on Nadia's sketch.The photo is from my daughter's last birthday.The title belongs to her!!Thanks for looking!


Επίσης θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ωραία πέρασα το Σάββατο!Για όσους δεν το ξέρετε ήταν το Α' crop στην Θεσσαλονίκη!Ήταν φανταστικά!Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλά κορίτσια τα οποία τα γνώριζα όλα μόνο internetικά.Και ήταν όλες υπέροχες.Κορίτσια χάρηκα πάρα πάρα πάρα πολύ που σας γνώρισα!Και επειδή σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα να έχετε το νου σας στο ning!


Αυτά για σήμερα!
Ελπίζω να σας άρεσε!
Σας φιλώ


Υλικά


22 comments:

  1. να την χαιρεσαι Μαρια μου..το διαβα της ζωης της ευλογημενο..πολυ ομορφη δουλεια..μου αρεσαν οι φωτο..καλη επιτυχια..ομορφο βραδυ..φιλακια πολλα

    ReplyDelete
  2. Τέλεια η σύνθεση Μαράκι μου τέλεια!! Το καφέ της βασης ταιριάζει φανταστικά με την υπόλοιπη δημιουργία σου :) Γέλασα πολύ με την μικρή σου ζωηρούλα :):):) (θα σε γνωρίσω ποτε απο κοντά..? εισαι γλυκίτατη στις φωτογραφίες του crop)

    ReplyDelete
  3. Να το χαίρεσαι το μικρό σου ζουζούνι Μαράκι μου...Πολύ μου αρέσει η σύνθεση σου...Και στις φωτογραφίες η κορη σου έχει βγει μια κούκλα...Καλή σου επιτυχία!!!!

    ReplyDelete
  4. Να τη χαίρεσαι! Μα τι ωραία ήταν που γνωριστήκαμε! Φαντάζομαι την αγανάκτηση της μικρής που κόπηκε το παιχνίδι. χιχι. φατσούλα είναι!

    ReplyDelete
  5. Να τα εκατοστήσει η κορούλα σου!!! Τώρα ξέρω ποιον έμοιασε και είναι τόσο γλυκιά!!! Εύχομαι πως θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  6. Να τα εκατοστήσει η κορούλα σου!!!!!η συνθεσή σου πάρα πολύ όμορφη!!!!!καλή επιτυχία!!!!φιλιά!!!

    ReplyDelete
  7. Really cute page! Love the layers! Thank you for joining us at OUAS!

    ReplyDelete
  8. Ah maria your daughter is tooooooo funny!!
    She had more serious things to do like play not blow out candles!! LOL hahha love it! isnt it fabulous we have scrapbooking to preserve these funny moments of children!!
    Love the layout love the freshness of it!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  9. Nα τα εκατοστήσει η μικρούλα!!υπέροχη σύνθεση!!!το έχω και γω αυτό το χαρτί και δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω...lol...εσύ όμως το χειρίστηκες πολύ όμορφα!!Μπράβο Μαράκι και καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  10. Να τα εκατοστήσει Μαράκι το στρουμπουλούτσικό σου κοριτσάκι!!!Έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα 10/6!!!Η σύνθεσή σου όπως πάντα μου αρέσει πολύ, καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  11. Φοβερή!!!! Και η σύνθεση και η κοράκλα σου! Το δε χαρτί της βάσης το λάτρεψα! Τόσο ζωντανό σαν κανονικό ξύλο!!!!Να την χαίρεσαι λοιπόν την μικρούλα να είναι πάντα χαμογελαστή ;) και καλή επιτυχία στην πρόκληση.

    ReplyDelete
  12. Να την χαίρεσαι Μαράκι την κορούλα σου!!! Χαίρομαι που περάσατε ωραία στο κροπ! Μακάρι να μπορούσα να έρθω! Υπέροχη σύνθεση, με χαρούμενα χρώματα τέλεια συνδυασμένα!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  13. Oh this is just so sweet! Love the playful mix and the sweet pics. Tks. for playing along with us at OUAS!

    ReplyDelete
  14. This is so sweet! Great design!

    ReplyDelete
  15. Μια και πάλι δεν μπορώ να κλείσω μάτι, είπα να κάνω μια βόλτα μετά από αρκετές μέρες! Χρόνια πολλά και στη δική σου κούκλα! Μαμάδες ταυρίνες, κοράκλες δίδυμες! Τι όμορφα χαρτιά χρησιμοποιείς πάλι! Πάντα ευχαριστιέμαι να βλέπω τις σελίδες σου! Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  16. Πολύ όμορφο (αν και δεν έχω ιδέα τί είναι το scrapbooking)! Xαίρομαι που σε γνώρισα!
    Αγγελική

    ReplyDelete
  17. Γεια σου, Μαράκι! Πολύ χάρηκα που σε είδα στα "αγαπημένα" του προηγούμενου μήνα του Get Creative! Ήταν υπέροχη σελίδα! Καιρό έχω να σ' ακούσω! Όλα καλά;

    ReplyDelete
  18. Μαράκι, πρώτα απ'όλα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!

    Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα που σε είδα από κοντά, σαν μικρό παιδί! Είναι που κάποιοι άνθρωποι σου κάνουν "κλικ" ακόμα και διαδικτυακώς ;ο) Ελπίζω να τα πούμε και πάλι σύντομα!

    Η σύνθεσή σου είναι για άλλη μια φορά εξαιρετική. Και οι φωτογραφίες της μικρής όλα τα λεφτά! like like like like like!

    ReplyDelete
  19. Congrats Maria! your layout has been spottted over at UOAS! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much!!I am doing the happy dance!!!

      Delete
  20. Τώρα σε είδα πως σε... αγάπησαν και στο UOAS! Μπράβοοοοοοο!

    ReplyDelete
  21. Μαρία πολύ γλυκεια η σύνθεσή σου !Συγχαρητήρια για την διακριση , την αξιζεις ! !

    ReplyDelete