February 1, 2013

Love will save the day!

Καλό μήνα!
1 Φεβρουαρίου σήμερα που σημαίνει και καινούρια πρόκληση στο Scrapbookers in Greece!Και φυσικά το θέμα μας είναι η αγάπη!

Εμπνευστείτε από αυτή και χρησιμοποιήστε μια φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου, της οικογένειάς σας, του παιδιού σας, του κατοικίδιου σας... Ή ακόμα και ενός πράγματος ή μιας συνήθειας που λατρεύετε!
Εύκολο έτσι?



Τον τελευταίο καιρό κάτι ο βροχερός καιρός, κάτι κάποιες ιωσούλες που μας ταλαιπωρούν περνάμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι.Ξέρετε είναι από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι πως θα περάσουν χωρίς να κάνεις τίποτα.Όταν είδα την Φωτεινή με την ζωγραφιά στο χέρι, μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό ένα παλιό τραγούδι της Whitney Houston το Love will save the day,που άκουγα στα παιδικά μου χρόνια.Εξ ου και ο τίτλος της σελίδας μου.

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τις δημιουργίες σας!

Και μην ξεχνάτε love will save the day....


8 comments:

  1. Το πόσο λατρεύω τις συνθέσεις σου το ξέρεις χιχι και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση!!! Η δε Φωτεινούλα όλα τα λεφτά μέσα στο νάζι είναι(φτου φτου αν και δεν πιστεύω στο μάτι χαχα) Αυτό που μου έκλεψε την καρδιά είναι τα γράμματα που έκοψες με το συγκεκριμένο χαρτί μιλάμε πάνω στο άσπρο είναι φοβερά!!! Με γειά και οι αλλαγές στο μπλόγκ Μαράκι μου πολύ φωτεινό και τόσο ταιριαστό στο στύλ των σελίδων σου! Καλό μας μήνα ;)

    ReplyDelete
  2. ειναι και αυτη τελεια!!!οπως ολες σου οι σελιδες!!μου αρεσει πολυ το στυλ σου!!!
    ο τιτλος, το σπιτακι...ολα ειναι τοσο αρτια τοποθετημενα!!

    ReplyDelete
  3. LOVE...LOVE...LOVE!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ???ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ReplyDelete
  4. αχ τι μου θύμισες τώρα!!Whitney!!
    στα δικά μας...η μικρή σου είναι απίστευτη φατσούλα, γεννημένη για τον φακό και για τις συνθέσεις της μαμάς της!!εννοείται οτι λατρεύω τα πάντα στην συγκεκριμένη σύνθεση, τα χρώματα του τίτλου, τα διακοσμητικά, την ασπρό-μαυρη καρδιά!! τέλεια Μαρία!!
    ...και συμφωνώ με την Αλεξάνδρα, τέλειο το μπλόγκ σου!!

    ReplyDelete
  5. Μαρία μου αρέσουν πολύ οι συνθέσεις σου είναι όλες εξαιρετικές!!!!!!το κουκλάκι σου ειναι χάρμα οφθαλμών!!!με το χαμογελάκι της και την καρδούλα που κρατάει ειναι τέλεια η φωτογραφια!!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία σύνθεση!Να έχεις ένα όμορφο και δημιουργικό μήνα!

    ReplyDelete
  7. Φωτεινούλα ζάχαρη, Φωτεινούλα μέλι!Πέρνα να παραλάβεις ένα βραβειάκι από το μπλογκ μου!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Λιώνωωωωωω!!!!! Αχ δεν μπορώ, κάθε σύνθεσή σου την χαζεύω για ώρα... Αυτή μου αρέσει τόσο πολύ που είναι τόσο μα τόσο φωτεινή (όνομα και πράγμα!!!) και τόσο μα τόσο γλυκιά!!!! Μακράν στα favourites...

    Το νέο λουκ του blog σου το λάτρεψα επίσης!!!

    ReplyDelete