December 27, 2012

Sweet Christmas!

Χρόνια πολλά!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα όλοι παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εμείς και όμορφα περάσαμε και φάγαμε πολύ.

Οπότε αναμενόμενο ήταν η σύνθεση μου για το Get Creative να είχε ανάλογο θέμα.Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που ανέβηκε η πρόκληση,είχα σκοπό να κάνω μελομακάρονα.Και φυσικά μόλις την είδα άρχισαν να με τρώνε τα χεράκια μου να παίξω με την πρόκληση και να μην κάνω τα μελομακάρονα.Ευτυχώς η Ελίνα και Ελένη με συγκράτησαν και μου έδωσαν και την ιδέα:Να αποτυπώσω στην σύνθεση τα μελομακάρονα μου!Οπότε και τα μελομακάρονα έκανα και την σύνθεση τελείωσα! 



Η σύνθεση είναι βασισμένη στο sketch της Μελένιας και μπορώ ότι το ακολούθησα πολύ ευχάριστα.Χρησιμοποίησα τα πολύ αγαπημένα μου χαρτιά της Crate Paper και για τον τίτλο χρησιμοποίησα την άλλη μου αγάπη το cameo.Το μανταλάκι με τον Άγιο Βασίλη είναι μία πρόσφατη ανακάλυψη από ένα μικρό μαγαζάκι που ψωνίζω συχνά.Δεν είναι πολύ γλυκός?


Η αλήθεια είναι ότι η μυστική συνταγή δεν είναι και τόσο μυστική μιας και βρίσκεται σε κάθε χριστουγεννιάτικο περιοδικό ή βιβλίο της Βέφας καθώς και της κόρης της Αλεξίας.LOL


Και επειδή αυτή θα είναι μάλλον και η τελευταία ανάρτηση της χρονιάς επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ από τώρα!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Να περάσετε τέλεια!

xoxo
Μαρία


10 comments:

  1. Χρόνια πολλά Μαράκι μου και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!!!η σελίδα σου είναι υπέροχη μες τη γλύκα!!!καλή επιτυχία!!!φιλιά!!!

    ReplyDelete
  2. Χρόνια πολλά φιλενάδα...και ελπίζω και τόσο γλυκά... Όσο και τα μελομακάρονα σου!μιας μιας... Για τη σύνθεση σου δεν έχω λόγια για άλλη μια φορά! Φανταστική! Σε φιλώ και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά!

    ReplyDelete
  3. Νομίζω πως είναι από τα καλύτερα σου!
    Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο....αυτά τα μελομακάρονα φαίνονται πολύ yummy(οντως).

    ReplyDelete
  4. Τι όμορφη σελίδα είναι αυτή, εκτός από τις φωτογραφίες μου αρέσει πολύ που έβαλες τα χαρτιά το ένα πάνω στο άλλο..και το μανταλάκι τέλειο! Καλές γιορτές εύχομαι ~ ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα μελομακάρονα φαίνονται τέλεια, μου άνοιξες την όρεξη τώρα :)

      Delete
  5. Μια χαρα η συνθεση με τα μελομακαρονα, χαχα!!!! Χαιρομαι που σε εμπνεσαμε! Είναι τέλεια!!!

    ReplyDelete
  6. πολυ ομορφη συνθεση κ ερμηνεια!

    ReplyDelete
  7. Wow what a gorgeous layout and so so sweet you made me hungry lol !!!! another triumph from you and how lovely to share with us at Get Creative.

    Marie

    ReplyDelete
  8. so fantastic ! I love your scrapping style to bits

    ReplyDelete
  9. Σλουρπ! Φοβερή και αυτή η σύνθεση Μαρία! Είσαι τρομερή έμπνευση κορίτσι μου!

    ReplyDelete