November 17, 2012

November's SAG Invitation Challenge


Η Παρασκευή και η Χρύσα από το Scrap and Grab για τον μήνα Νοέμβριο ανέβασαν κάποιες ενδιαφέρουσες προκλήσεις.Σε μία από αυτές ζητάνε από κάποιες Ελληνίδες scrapbookers να απαρνηθούν το στυλ τους.Ανάμεσα τους και εγώ!!Για την ακρίβεια ζητούσαν από εμένα και την Αλίκη να απαρνηθούμε προσωρινά το Clean and Simple στυλ μας και να λερώσουμε τα χέρια μας!Στην αρχή γέλασα!Γέλασα πολύ!

Όταν όμως ήρθε η ώρα να κάνω την σύνθεση σοβάρεψα...Τα πράγματα δυσκόλεψαν.Έβγαλα mists,μάσκες,ακρυλικά και για μέρες τα κοιτούσα.Ώσπου αποφάσισα να το τολμήσω!Καλά μην φανταστείτε ότι χρησιμοποίησα και καμιά τεχνική όπως η Αλίκη η οποία μεγαλούργησε,αλλά λερώθηκα!Ξέρετε τι λένε:πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή:-)

Και να η σύνθεση μου!


Κάθε αρχή και δύσκολη!Και για μένα που δεν έχω καμία ιδέα από όλα αυτά,φαντάζει βουνό!Βέβαια θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν το ευχαριστήθηκα!Το κατά ευχαριστήθηκα για την ακρίβεια!Τέτοια ποσότητα σε mists και ακρυλικά δεν νομίζω ότι έχω ξαναχρησιμοποιήσει!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση-πρόκληση!΄Ηταν μια πολύ ευχάριστη αλλαγή για μένα και σίγουρα το διασκέδασα!Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!

Μαρία
xoxo

15 comments:

  1. ...μα ποσο δίκιο έχεις για το χούι!! Αν συνηθίσεις κάτι αντε μετά να το αλλάξεις!! Πάντως εδώ μια χαρά τα κατάφερες, έγινε πολύ ωραίο μπράβο!

    ReplyDelete
  2. Μαρία ειναι κούκλα η κόρη σου!!!μοντέλο σωστό!!!!!!!!!!!!Τελεια η συνθεση σου μαρεσει πολύ!!μπραβο!!!

    ReplyDelete
  3. απιθανη η συνθεση Μαρια...θα δεις θα κολλησεις το "χουι"...η κορη σου ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. πω πω υπέροχη σελίδα!!!να μην το αφήσεις το χρώμα...πάει πολύ στις σελίδες!!!Πραγματικά έκανες φανταστική δουλεία!!!!και η μικρή μια γλύκα!!μπράβο Μαράκι!!

    ReplyDelete
  5. Πολύ όμορφη σύνθεση Μαρία!!!Το σγουρομαλλικο κοριτσάκι σου όπως πάντα κλέβει την προσοχή μας!!!

    ReplyDelete
  6. Μαρία είναι απίθανη σύνθεση!!! Ότι λέρωσες τα χεράκια σου φαίνεται και με το παραπάνω.... και όπως ήταν αναμενόμενο.. τα κατάφερες μια χαρά! Το γεγονός ότι το ευχαριστήθηκες κιόλας, είναι για μας στο Scrap And Grab ένας ακόμα λόγος να χαρούμε! Well done... λοιπόν κοριτσάκι! Να 'σαι πάντα τολμηρή και δημιουργική!

    ReplyDelete
  7. απο τις ωραιοτερες σελιδες σου!!!και δεν το λεω απλα ετσι.....ειναι απιθανη!!!ζηλευω!!θελω κι εγω!!!και παλι μπραβο!!!

    ReplyDelete
  8. Oh WOW Maria thia is an absolutely gorgeous layout! where to start the pattern paper the colours and the glitter thivkers just gorgeous....getting your hands dirty suits you!!!!!!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  9. Τα κατάφερες μια χαρά!!!!και να ξαναλερωθείς!!φιλιά!!!

    ReplyDelete
  10. Τα χρώματα είναι υπέροχα, φιλενάδα, και μ' αρέσει ο ντελικάτος τρόπος που έκανες το... πασάλειμμα: Λεπτές μουτζούρες και διακριτικά αστεράκια! Πάρα πολύ ωραία δουλειά! Η δε κουκλίτσα σου έχει τόσο χαριτωμένη πόζα!!!!

    ReplyDelete
  11. Μα είναι απίθανη σύνθεση!!!! Λερώθηκες κρατώντας πάντα το πολύ φινετσάτο στύλ σου!!!! Αυτό είναι επιτυχία!!! Τα χρώματα που διάλεξες μου αρέσουν τρελά και ταιριάζουν άψογα με την φωτογραφία της μικρούλας...η οποία, ναι το ξέρω στο έχω ξαναπεί!, μια κουκλίτσα!!! καλή επιτυχία Μαρία μου!...μια χαρά τα καταφέραμε!χιχι!

    ReplyDelete
  12. Ωωωωω είναι φανταστική Μαράκι μου!!! Να πετάς συχνότερα μπογιές και Mists!
    Σου πάει πολύ και αυτό το στυλ... αλλά έτσι είναι όταν έχεις ταλέντο ♥ Όλα σου πάνε!!!
    Η Φωτεινούλα είναι κουκλίνι ζωγραφιστουλίνι, φιλάκια στα μαγουλάκια!!!
    Σμουτς

    ReplyDelete
  13. Μπραβο Μαρακι που λερωθηκες με τις μπογιες σου!! Ελπίζω να περασες καλα και να το ευχαριστηθηκες που λερωθηκες!! Η συνθεση σου ειναι υπεροχη και ξεχωριζει η φωτο με την κουκλιτσα σου, αλλα και τα γκλιτερενια γραμματακια!!! Σε ευχαριστουμε πολυ που επαιξες μαζι μας!!

    ReplyDelete
  14. Βγάλαμε τα απωθημένα μας, εεεε; Και με εξαιρετικότατα αποτελέσματα! Γεια σου βρε Μαρία με τα ωραία σου!

    ReplyDelete