September 26, 2012

I love this girl!

Στο Get Creative αυτόν τον μήνα έχουν 2 πολύ ωραίες προκλήσεις!Η μία βασίζεται πάνω σε sketch (την οποία πιστεύω θα έχω τελειώσει μέχρι τις 29)και η άλλη μας ζητάει να εμπνευστούμε από μία φωτογραφία!

Αυτές οι προκλήσεις με φωτογραφία μου αρέσουν πολύ!Γιατί πραγματικά μπορεί να σε εμπνεύσει το πιο απίθανο πράγμα!

Εμένα αυτό που με ενέπνευσε ήταν τα χρώματα της φωτογραφίας τα οποία τα χρησιμοποίησα σε πιο απαλούς τόνους!(την οποία φωτογραφία για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου την μεταμορφώνει ο blogger..)



Έχω αποκτήσει και καινούριο αγαπημένο προϊόν!Το washi tape με τα βελάκια της My minds eye!Κεραυνοβόλος έρωτας!(Η Λένα το έχει σε προσφορά εδώ.Και είναι πολύ μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα washi tape).

Ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω και την δεύτερη με το sketch της Μελένιας.
Μέχρι τότε..
xoxo

Υλικά:

15 comments:

  1. Μα πόσο αγαπώ τις συνθέσεις σου!!! Τελικά αυτό το στύλ πολύ μαρέσει και λέω να το εφαρμόσω και εγώ...μόλις κάτσω να ασχοληθώ δηλαδή...Φανταστική σύνθεση!

    ReplyDelete
  2. Maria this layout is drop dead gorgeous IT SHINES!!!!!!!!!!!!!
    what can i say those adorable wood veneer embellies (be still my heart) everything I always love the way you make the photo the focal point and not the papers and embellies ADORE!!!!!!!!
    thanks for playing along I appreciate your support!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  3. τέλεια τέλεια τέλεια! ... το washi tape φοβερό, μου αρέσει που είναι πιο έντονο απο τα υπόλοιπα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες, και τρελάθηκα για το μικρό banner που έφτιαξες με καρδούλες κάτω απο την φοβερή φωτογραφία της μικρής! τέλεια σύνθεση Μαρία! καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  4. Μαράκι μου ακόμα μια μοναδική η σύνθεση! Το χαρτί με τις αχτίδες είναι τέλειο και αυτό!!! Η φωτογραφία της Φωτεινουλας όλα τα λεφτά (τεράστιες οι βλεφαρίδες της φτου φτου ) και οι λεπτομέρειες ακόμα μια φορά τόσο εναρμονισμένες στο backround που γίνονται ένα μαζί του! Καλή σου επιτυχία ;)

    ReplyDelete
  5. Οι συνθέσεις σου Μαράκι είναι μία και μία! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ReplyDelete
  6. Λατρεύω τις συνθέσεις σου!!!!!καλή σου επιτυχία!!!!!φιλιά!!!!!!

    ReplyDelete
  7. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΜΑΡΙΑ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Φοβερή! Πολύ εντυπωσιακή!!! Μπράβο Μαρακι, καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  9. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΥΠΈΡΟΧΗ Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ReplyDelete
  10. Μαρία,την αγαπώ αυτή τη σελίδα!
    Επίσης να τονίσω ότι τα summer dreamer είναι υπέροχα,τέλεια φανταστικά.
    Και μια ερώτηση:τα προιόντα τα συνδέεις με το κατάστημα που τα ψώνισες?Δηλ το αλφάβητο dear lizzy είναι από το two peas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλενα μου τα thickers τα είχα πάρει από το 2peas.Μου είχαν στείλει ένα κουπόνι 20%,και βρήκα ευκαιρία!Και όλα τα υπόλοιπα είναι επίσης από τα καταστήματα που τα πήρα!

      Delete
  11. Μαράκι καταπληκτική σύνθεση!!!! Κάθομαι και την χαζεύω! Ευχαριστούμε πολύ που την μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative!

    ReplyDelete
  12. Hi Maria, I see once again you have worked your magic ! What a gorgeous layout love the rays and the photo is outstanding. Thank you so much for joining us again at Get Creative and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  13. Ότι και νω πω είναι λίγο. ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ!!! Μ'αρέσουν όλα! Και τα χαρτιά και τα διακοσμητικά και ο έξυπνος τρόπος που τα συνδυάζεις. Καλή σου επιτυχία (αν και είμαι σίγουρα)!
    Υ.Γ.1 Χάθηκα αλλά επανήλθα και θα αναπληρώσω.
    Υ.Γ.2 Πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στη σχεδιαστική ομάδα του S.I.G. Πολύ χαίρομαι για εσένα. Ήθελα να συμμετάσχω αλλά δεν πρόλαβα. Δεσμεύομαι για τον επόμενο μήνα.
    Φιλιά και συνέχισε να μας εμπνέεις!!!

    ReplyDelete
  14. Όπως ίσως κατάλαβες, κάνω μία αναδρομή να δω τις συνθέσεις που έχω χάσει όσο απείχα από τα blogs... Μαρία, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δεν παίζεσαι. Απλά δεν παίζεσαι. Η κάθε σύνθεσή σου είναι πιστή στο στυλ σου, αλλά και ξεχωριστή. Ζηλεύω την κορούλα σου με τα υπέροχα άλμπουμ που της φτιάχνεις! Και πανέμορφες οι σελίδες, και βγαίνει και όλη η αγάπη σου για την κορούλα σου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, έχω λιώσει!

    ReplyDelete