May 17, 2012

Mom?Who me?

Πραγματικά αυτή η ερώτηση υπάρχει μέσα στο μυαλό μου τα τελευταία 2 χρόνια!Νοιώθω ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα το συνειδητοποιήσω ποτέ!Βέβαια τoν περισσότερο καιρό το κορμί μου το καταλαβαίνει αλλά το μυαλό τσουκ!Έτσι για το sketch της Nadia στο Once upon a sketch αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφία μου με την Φωτεινή και όχι της γλυκιάς μου μανούλας!Η φωτογραφία είναι από την βάφτιση της Φωτεινής εξ ου και η νευριασμένη φάτσα της!




Χρησιμοποίησα το sketch της Nadia απλώς το γύρισα λίγο!






Έβαλα και κρυφό journaling!(Την προηγούμενη φορά δεν είχα βάλει....)



Σας έχω πει ότι έχω ένα θέμα με τα λουλουδάκια έτσι?Για αυτό τον λόγο έκανα λίγο fussy cutting και έτοιμα!




Όμως κατάφερα και έκανα και την σύνθεση για την πρόκληση της Μελένιας!Πραγματική πρόκληση!Καθώς όμως έβλεπα τις συνθέσεις της σχεδιαστική ομάδας μου ήρθε η έμπνευση!Η Έλενα  έκανε ακτινωτό ράψιμο στην σύνθεση και μόλις την είδα μου ήρθε αναλαμπή!Θυμήθηκα μια φωτογραφία της Φωτεινής που χτυπάει έντονα ο ήλιος και αμέσως μου ήρθε ο συνειρμός!


Στην πραγματικότητα η σύνθεση λάμπει πολύ αλλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία!


Σε αυτό το κοντινό κάτι φαίνεται!




Αυτά για σήμερα!
Εύχομαι να σας άρεσαν!
Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ!


Υλικά


33 comments:

  1. polu omorfo!!!!!!!!!!!!!!!!bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o ekneurismos sto vlema tis mikroulas sou einai toso aksiolatreutos!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Μαρία είναι πάρα πολύ όμορφο! Και η μικρή σου σκέτη γλύκα! Να την χαίρεσαι και να συνεχίσεις να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα με έμπνευσή σου...την Φωτεινούλα! Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Μαρία τελειες συνθέσεις!!

    ReplyDelete
  4. Φανταστικές συνθέσεις Μαράκι!!!Μπράβο και καλή επιτυχία!!

    ReplyDelete
  5. Μαρία μου είσαι φοβερή:) Και τα 2 εχουν διαφορετικό ύφος αλλα και τα 2 είναι υπέροχα!!!! Νομίζω οτι προτιμώ λιγο περισσότερο τη δεύτερη γιατι με λίγα και μικρά διακοσμητικά κατάφερες να φτιάξεις κατι πολύ εντυπωσιακό (χωρια οτι λατρεύω τα brads, οσα και να έχω δεν μου φτάνουν και μετά λυπάμαι κ ολας να τα χρησιμοποιήσω) Πολυ, καλη σου επιτυχία απο καρδιάς.

    ReplyDelete
  6. πωπωπω Μαράκι, σκέτη απόλαυση και οι δύο οι συνθέσεις σου!!! Μα δεν είναι χαλαρωτικό το fussy cutting;

    Με το σκετς της Μελένιας έχεις κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά!!! Την κοιτάζω και την ξανακοιτάζω την σύνθεση! Μπράβο!

    Ευχαριστούμε και για την συμμετοχή στο Get Creative και καλή επιτυχία στις προκλήσεις!

    ReplyDelete
  7. Είναι υπέροχες!!! Μπράβο!

    ReplyDelete
  8. Υπέροχες συνθέσεις Μαρία!Μπράβο σου!

    ReplyDelete
  9. Ουάουυυ!!!!!είναι και οι δυο πανέμορφες!!!!!καλή επιτυχία Μαρία μου!!!!φιλιά!!!!!

    ReplyDelete
  10. Μαράκι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε θαυμάζω!!μ 'αρέσουν πολύ οι συνθέσεις σου είναι τέλειες!!!!Καλή επιτυχία και οι δυο είναι τόσο όμορφες μπράβο μπράβο!!!
    Ένα γλυκό βραβείο σε περιμένει στο μπλογκοσπιτάκι μου!!Καλό Σ/Κ !!!

    ReplyDelete
  11. Beautiful layouts! Thank you for joining joining us at get creative. Channa

    ReplyDelete
  12. Mαρία,τι ωραία πραγματάκια έχεις φτιάξει και για τις δύο περιπτώσεις!Έχουν το πολύ ζωντανό,δικό σου ύφος.Η δεύτερη μ'αρέσει λίγο πιο πολύ.Ίσως είναι αυτό το απίστευτο καφέ χαρτί.
    Μαρία,εύχομαι καλή επιτυχία και πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  13. Έχεις απόλυτο δίκιο! Το ίδιο αισθάνομαι και γω, όταν βλέπω τον Θωμά...άρα δεν είμαστε οι μόνες!Εννοείται ότι θα είναι κατσουφιασμένη, η βάπτιση για τα παιδάκια είναι hardcore:κόσμος, φώτα, παπάς, κολυμπήθρα, νερό που δεν είναι θαλασσινό, άσε, άσε...!!!Η τελευταία σύνθεση με την Φωτεινή στη γνωστή παιδική χαρά είναι απλά τέλεια.Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  14. Hi Maria, I love both your pages. The second LO is whimsical and very inspiring!

    ReplyDelete
  15. Πάρα πολύ ωραίες συνθέσεις Μαρία!Ειδικά η δεύτερη!Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  16. I love your work. Your photos are stunning and your use of the range of papers is fabulous. Thanks for joining us at OUAS :)

    ReplyDelete
  17. Τι κεφάτο που είναι το πρώτο lο....Πολύ όμορφο!

    ReplyDelete
  18. Και οι δύο είναι υπέροχες συνθέσεις, αν και η δική μου καρδια χτύπησε λίγο περισσότερη για την δεύτερη σύνθεση ... δυστυχως από άποψη εγκυρότητας η πρώτη σύνθεση δεν πληρεί τη πρόκληση της 1η Μαιου γιατί δεν είναι φωτο της ΔΙΚΗΣ σου μανούλας! :) :) Οφειλα να σου το πω ... :) Ευχαριστώ πάρα πολύ που τιμάς το Get Creative!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς δεν μπορούσα να ανεβάσω την φωτογραφία στο inklinz!!!Ρεζίλι θα γινόμουν!!Η ποντιακή μου καταγωγή δεν κρύβεται:)!Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση Ελένη μου!Και happy name day και από εδώ!Φιλιά πολλά!

      Delete
  19. Μου αρέσει που παίζεις και με τα δύο στυλ (με μια προτίμηση στο λιτό σου - βεβαιως βεβαίως)!!! Καταπληκτική δουλειά, Μαρία!!

    ReplyDelete
  20. πολυ ομορφες δουλειες κοριτσι..να σε καλα..καλη επιτυχια..τα φιλια μου

    ReplyDelete
  21. καλα και οι 2 ειναι απιστευτές στην πρωτη μου αρεσουν πολύ τα χαρτιά όπως τα συνδύασες...στην δευτερη...τι να πεις για την δευτερη ειναι τοσο απλή φωτεινή και όμορφη!!!

    ReplyDelete
  22. Τέλεια τέλεια τέλεια! Η φατσούλα η θυμωμένη είναι όλα τα λεφτά, και η δεύτερη σύνθεση είναι τόσο ερωτεύσιμη!

    ReplyDelete
  23. υπεροχες και οι δυο συνθεσεις Μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φατσα η μικρη και στις δυο φωτος!!!!!!!!!!καλη επιτυχια!

    ReplyDelete
  24. Just adorable, instantly brought a smile to my face!! Thanks so much for sharing with us at OUAS =)

    ReplyDelete
  25. καλώς σε βρήκα!!πάρα πολύ όμορφες οι συνθέσεις σου!!!!!!!!!!πολύ γλυκές!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  26. Μαράκι πολύ όμορφες και οι δυο σου συνθέσεις με μια προτίμηση στην δεύτερη!!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ReplyDelete
  27. Both are just stiunning !!! Both projects are so beautifully crafted and your daughter is as cute as a button. Thank you for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  28. Γεια σου, φιλενάδα! Γυρίσαμε εχθές με το τέκνο! Υπέροχες οι συνθέσεις σου, ειδικά η δεύτερη είναι πολύ πρωτότυπη και όμορφη! Θα προσπαθήσω να σου τηλεφωνήσω σύντομα... Φιλιά!

    ReplyDelete
  29. Τις λατρεύω και τις δύο!!! Τόσο διαφορετικές αλλά και τόσο ίδιες όσον αφορά το υπέροχο αποτέλεσμα. Στην πρώτη θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο. Πίστεψέ με, έχουν περάσει πολύ περισσότερα χρόνια και έγινα και για δεύτερη φορά μανούλα κι όμως ακόμη μερικές φορές αναρωτιέμαι...Για τη δεύτερη θα διαφωνήσω όσον αφορά το κομμάτι της λάμψης. Πραγματικά έχω τυφλωθεί! Εκφαμβωτική!!!

    ReplyDelete
  30. είναι μια πανέμορφη σύνθεση!!
    ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

    ReplyDelete
  31. What gorgeous layouts. Love your mix of Crate Paper lines on the first layout. So beautiful. Thanks so much for sharing it with us at Once Upon a Sketch.

    ReplyDelete