May 5, 2012

I really enjoy scrapping!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!
Τι ωραία που ξεκίνησε το δικό μου...Χάρη στην Λένα!!
Η Λένα λοιπόν έφερε ένα καινούριο κιτ!!Ναι ναι το Hello Summer της Echo Park!
Σας έχω ξαναπεί πόσο μου αρέσει η Echo Park.Όταν η με πήρε η Λένα να με ρωτήσει αν θέλω να είμαι Guest Designer με αυτό το κιτ τρελάθηκα από την χαρά μου!
Και επειδή σήμερα είναι (inter)National Scrapbooking Day θέλαμε με την Λένα να κάνουμε κάτι αφιερωμένο σε αυτή την μέρα!I really enjoy scrapping!



Μα δεν έχουν υπέροχα χρώματα τα χαρτιά??
Και επειδή είχα και φωτογραφίες της Φωτεινής από πέρσι,που ταιριάζουν πολύ με αυτά τα χρώματα είπα να κάνω και ένα mini album!





Την ιδέα για αυτό to mini την πήρα από το making-mini-scrapbooks.com.Είναι απίστευτα εύκολο (για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω) και πολύ ωραία ιδέα για δωράκι!





Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε 1 χαρτί 6x12 το οποίο θα σκοράρετε (έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να μεταφράσω το score) στις 2 3/4 ίντσες, 3'',9'' και 9 1/4 ίντσες.Στην συνέχεια χρειαζόμαστε 3 χαρτιά διαστάσεων 
5 3/4''x12 τα οποία σκοράρουμε(συνεχίζω να μην θυμάμαι) στις 3'' και 9ίντσες.


Το πρώτο χαρτί και το πιο μεγάλο θα πάρει αυτή την μορφη:



Τα υπόλοιπα 3 θα τα κολλήσετε όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες:



Αφού τα ενώσετε θα έχουν την παρακάτω μορφή:



Στην συνέχεια θα τα κολλήσουμε στο πρώτο χαρτί (με διάσταση 6x12):



Για να πάρει την τελική του μορφή χρειαζόμαστε 2 χαρτιά 5,5''x5,5'' τα οποία θα είναι το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο.


Για να προσθέσουμε την κορδέλα απλά την τοποθετούμε στο πίσω μέρος του album και μετα κολλάμε το χαρτί που θα χρησιμοποιήσουμε ως οπισθόφυλλο.




Αυτό ήταν!Ελπίζω οι οδηγίες μου να ήταν κατατοπιστικές!Αν όχι πολύ ευχαρίστως να ξαναπροσπαθήσω!!!


Και επειδή σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 33 (καλέ πιο μικρά δεν έχει???) σας έχω ένα μικρό δωράκι!





Απλά βαλτε το όνομα σας δίπλα από το βατραχάκι μέχρι την Τετάρτη το βράδυ!


Λένα και πάλι σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες!
Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό Σ/Κ!
Και όσοι δεν περάσατε από την Λένα για ρίξτε μια ματιά!!
Κάτι έχει ετοιμάσει!
Σας φιλώ!
Μαρία!

30 comments:

  1. Χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα! Σε τιμήσαμε εχθές δεόντως με τα σοκολατάκια που μας έστειλες! Ευχαριστούμε
    Φιλιά πολλά

    ReplyDelete
  2. Mαρία,χρόνια πολλά κι από δω.Πολύ όμορφα καλοκαιρινά χαρτιά.Κι εμενα μου αρέσει η echo park πολύ.Τέλειο το layout και το μινι mini επίσης.

    ReplyDelete
  3. Καλώς σε βρήκα Μαρία. Υπέροχο το mini album αλλά και οι οδηγίες που δίνεις είναι πολύ κατατοπιστικές....... σκέφτομαι να φτιάξω κάτι ανάλογο με τον τρόπο που δείχνεις.
    Φιλιά - Νατάσα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από τη βιασύνη μου ξέχασα να σου ευχηθώ. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!!!! Να τα εκατοστήσεις με υγεία και πολύ - πολύ ΑΓΑΠΗ!!!!!

      Delete
  4. ♪ ♫ ♫ Happy birthday to you - happy birthday to you !!!♪♫ ♪ Να τα εκατοστησεις κοριτσακι!!! Τι νουμερα ηταν αυτα τα μικρουτσικα??? 22, εεε?? Και φυσικα happy scrapbooking day!!!!!! Happy everything!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά Μαρία!!!

    Φοβερή έμπνευση, ευχαριστούμε!

    Και ευχαριστούμε και για τα δωράκια!!

    Να είσαι πάντα καλά ;ο)

    ReplyDelete
  6. Μαρία μου, χρόνια πολλά! Να τα εκατοστησεις! Πολύ χάρηκα που σε είδα στης Λένας! Σ ευχαριστούμε!

    ReplyDelete
  7. Μαρια να ζήσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου! Το σοκολατάκια φανταστικοτατο!!! Χιχιχι!!! Καλές δημιουργίες και πάντα διακρίσεις!!!

    ReplyDelete
  8. Χιλιχρονή και πάντα χαρούμενη και δημιουργική Μαράκι!!! Το μίνι υπέροχο, σε ευχαριστούμε για το tutorial!!! Και για το δωράκι βεβαίως βεβαίως!!! ;-)

    ReplyDelete
  9. Μαράκι μου γλυκό έχεις γενέθλια? Χρόνια Πολλά! Να είσαι παντα τόσο γλυκός άνθρωπος και πάντα να χαμογελάς!
    Τί όμορφες δημιουργίες είναι αυτές?? Και φυσικά το μινι είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω, χαιρομαι τόσο που βρίσκω σε σένα τόση έμπνευση!
    Φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete
  10. Να τα εκατοστήσεις Μαράκι μου!Για πάντα να είσαι γερή, χαρούμενη και δημιουργική!!Η σύνθεση πανέμορφη!Υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα!Και το άλμπουμ είναι σούπερ!!!Ευχαριστούμε για τις οδηγίες σίγουρα θα το προσπαθήσω!!Μπράβο λοιπόν και για τις τελευταίες σου επιτυχίες αλλά και για την συμμετοχή σου στο enjoy!!!Το αξίζεις!!Φιλιά πολλά και να περάσεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων!!!

    ReplyDelete
  11. Na ta ekatostiseis maria mou!oti epithimeis.panta me dimiourgikotita k xamogelo na porevesai k ola na sou erthoun opos ta thes! Ti omorfo tutorial...skizei to albumaki!!!thank you! Xaroumena genethlia!

    ReplyDelete
  12. Χρόνια σου Πολλά και Καλά Μαρία! Φοβερό το κιτ, τρελάθηκα με τα χρώματα! Συγχαρητήρια για την διάκριση σου στο OUAS και για την συμμετοχή σου στο μπλόγκ της Λένας!
    ...και ευχαριστούμε για το δωράκι! χιχι!

    ReplyDelete
  13. Πολυχρονη ,ευτιχισμενη και πολυ δημιουργικη...ευχομαι τα καλυτερα στην ζωη σου!!!!!
    Οι δημιουργιες σου καταπληκτικες......το μινι δειχνει πανευκολο για.. αρχαρια εμενα εννοω....και το δωρακι σου σουπερ!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Χρόνια σου πολλά Μαρία ... εκπληκτική δουλειά ... μπράβο!!!

    ReplyDelete
  15. Χρόνια σου Πολλά Μαρία!!!Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ιδιαιτέρως το μπουμπουκάκι σου το σγουρομάλλικο!Σε ευχαριστο΄υμε για το δωράκι σου,τα χρώματα σου σε ότι φτιάχνεις και το στύλ σου μου αρέσουν πολύ!!!Το μίνι αυτό θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας!

    ReplyDelete
  16. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!στο έχω ξαναπεί ότι μου αρέσουν πολύ αυτά που φτιάχνεις!!!!και χάρηκα πολύ για την διακρισή σου στο OUAS και στη Λένα!!!μπράβο!!!!!ευχαριστούμε για το δωράκι!!!!φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  17. Μαράκι, χρόνια πολλά!!! πάντα χαρούμενη και δημιουργική...να χαίρεσαι την οικογένεια και πάντα επιτυχίες!!!!!!
    ευχαριστούμε για τις οδηγίες!!! φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete
  18. Πολύχρονη και ότι επιθυμεις!! Το κιτ είναι φανταστικό και καλύτερα δεν θα μπορούσες να το αξιοποιησεις!! Ευχαριστούμε για τις οδηγίες και για το δωράκι

    ReplyDelete
  19. hi Maria, congratulations on your thoroughly deserved guest DT spot. Yopu are such a talented lady and have used this beautiful kit to its full advantage. Fantastic layout and beautifully crafted. As for the mini !!! What can i say such a gorgeous explosion of colour, well done you !!!

    Marie

    ReplyDelete
  20. It' s a party time!!!Να ζήσεις Μαρία και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!!!Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μια σοφοοοοοοοοοός!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Καλοκαιρινή διάθεση βλέπω...και η Φωτεινή μέσα στην καμηλοπάρδαλη!!!χι!χι!Άντε σιγά σιγά να την ξαναφουσκώνεται...Ωραίες οι οδηγίες σου, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Δεν πειράζει, θαυμάζω αυτά τα ωραία που φτιάχνεις εσύ!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  21. Χρόνια Πολλά Μαρία μου, γεμάτα αγάπη, χαρά και υγεία. Πολλά μπράβο γοα τις διακρίσεις σου:! Πάντα τέτοια! Και η σύνθεση και το αλμπουμάκι είναι τέλεια και οι οδηγίες πολύ κατατοπιστικές! Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  22. Χρόνια σου πολλά, Μαρία. Να είσαι γερή και τυχερή, και δημιουργική! Τα χρώματα της ανάρτησής σου πολύ μου άρεσαν, και οι οδηγίες σου κατατοπιστικότατες. Παρόλο που δεν ασχολούμαι με τις χειροτεχνίες με χαρτιά (επειδή δεν έχω πολύ υλικό για να δουλέψω, όχι επειδή δε μ' αρέσει-βλέπω τα υλικά σου και ενθουσιάζομαι), ίσως να το δοκιμάσω σε κάποια στιγμή.
    Φιλιά πολλά, και πάλι σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις!

    ReplyDelete
  23. Μαράκι συγχαρητήρια και χρόνια πολλά! Εφτιαξες υπέροχα πράγματα και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο!! Μπράβο σου!!! Αν ειδα καλα τα μικρά γραμματάκια...χεχε...εχουμε την ιδια ηλικία!!!Να εισαι πάντα δημιουργική και ευτυχισμένη!!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  24. Χρόνια πολλά και καλά Μαρία!!Να είσαι γερή , ότι επιθυμείς!
    Είναι τέλεια και η σύνθεση και το αλμπουμάκι!!

    ReplyDelete
  25. Μαράκι πολύχρονη να τα εκατοστήσεις!!!! Συγχαρητήρια για τη θέση του guest designer αξιοποιήσες το κίτ απίστευτα όμορφα! Όλα είναι πανέμορφα και η σύνθεση και το μίνι. Ευχαριστούμε και για το δωράκι για μένα η Echo Park είναι η ετιαρεία που μου πάει περισσότερο απ όλες ;) Φιλάκια

    ReplyDelete
  26. ..Χρονια σας πολλα και καλα..χαρηκαμε πραγματικα Μαρια μου..Συγχαρητηρια...ειναι υπεροχα ολα..καλη συνεχεια..καλη βδομαδα..σε φιλω

    ReplyDelete
  27. Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!! Με υγεία και πολύ δημιουργικά! Το kit υπέροχο αλλά και οι δημιουργίες σου δεν παίζοντα απίστευτες!!!

    ReplyDelete
  28. Χρόνια πολλά Μαρία!!!οι δημιουργίες σου ειναι τέλειες !το μίνι θα το φτιάξω και γω σ 'ευχαριστώ για τις οδηγίες!!!

    ReplyDelete
  29. Χρόνια πολλά! Πόσο πανέμορφα όλα όμως?!?!?!

    ReplyDelete