April 29, 2012

Adorable and Sweet!!

Προτελευταία μέρα του μήνα σήμερα και ελπίζω να κατεφέρω να τελειώσω αυτή την ανάρτηση επιτέλους!Μέρες προσπαθώ να την τελειώσω αλλά κάπου ανάμεσα σε εισπνοές,σταγόνες και τα συναφή(ναι αρρωστήσαμε πάλι),πότε καταλήγω να κοιμάμαι ούτε το καταλαβαίνω. Μέρες τώρα έχω τελειώσει 3 συνθέσεις και ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Η πρώτη είναι για το Get Creative και βασίζεται στο sketch της Ελίνας.
Για μία ακόμη φορά χρησιμοποίησα τα πολυαγαπημένα μου χαρτιά της Crate Paper από την συλλογή Random.
Το banner το έραψα στην ραπτομηχανή μου(αυτή την φορά Μαρία-Ραπτομηχανή σημειώσατε 1). Η δεύτερη είναι για το sketch#204 των Creative Scrappers!Αφού έκανα και τα δύο προηγούμενα sketch είπα να κάνω και τα επόμενα δύο.
Η επόμενη είναι για το sketch #205 πάλι των Creative Scrappers.Κάθε φορά που βλέπω αυτήν την φωτογραφία της Φωτεινής γελάω απίστευτα για αυτο και ο τίτλος Laugh Out Loud!LOL!!Η Φωτεινή τους τελευταίους 2 μήνες έχει φάει κόλλημα με την Amy Winehouse!Ναι ναι την γνωστή!Όλη την ημέρα ακούμε Amy Winehouse και συγκεκριμένα 3 τραγούδια:το Rehab,το You know I am no good και το Me and Mr Jones!Και όχι μόνο τα ακούει αλλά τα τραγουδάει κιόλας!Εκεί να δείτε γέλιο!!Χτυπιέμαι μόνη μου στο αυτοκίνητο!Εκείνη την ημέρα δεν ήθελε να κατέβει από το αυτοκίνητο γιατί δεν είχε τελειώσει το τραγούδι.Και εγώ να κοιτάω την Φωτεινή να τραγουδάει το Rehab και να κρατάει την κούκλα που είχε αποκεφαλίσει κατά λάθος (ήταν ετοιμόρροπο το κεφάλι δεν φτάει το παιδί μου) και να αναρωτιέμαι μήπως κάτι κάνω λάθος?????Δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο έτσι?
Ελπίζω να σας άρεσαν και να μην σας κούρασα! Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Φιλιά πολλά! Μαρία! Supplies

23 comments:

  1. και τα τρία πολύ όμορφα Μαρία!!! καλη επιτυχία στις προκλήσεις!!!

    ReplyDelete
  2. Είναι και οι τρεις υπεροχες!!!!!!!!! (με μια μικρή προτίμηση στην τρίτη)
    Είσαι μεγάλο ταλέντο!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!

    ReplyDelete
  3. Μαράκι μου είναι πανέμορφες ολες εκανες πολυ καλή δουλειά! Πράγματι μου έκλεψε την καρδιά κ εμενα η τρίτη ειδικά το χαρτί με την Play list, ολα τα λεφτα χαχαχα απίστευτη η μικρή σου:) Ευφυέστατη σύνθεση Μαράκι(εχω κόλλημα οταν βλέπω έξυπνες δημιουργίες χαχαχα) σου εύχομαι πολυ καλη επιτυχία μικρουλα μου!!!

    ReplyDelete
  4. all tree are gorgeous!thank you for joining us at get creative. channa

    ReplyDelete
  5. Μαρία εισαι εκπληκτική οι συνθέσεις σου ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!Περαστικούλια σου εύχομαι!

    ReplyDelete
  6. Δεν ξέρω ποια σύνθεση μου αρέσει περισσότερο!Όλες είναι όμορφες. Μην απορείς καθόλου για το παιδί, εγώ ξέρω απο ποιον πήρε!Ονόματα δε λέμε...χι!!!Περαστικά κορίτσια!

    ReplyDelete
  7. Μαρία καλημέρα!!!!όλες είναι τόσο όμορφες!!!!!!αυτές τις ταινίες που τις βρίσκεις;καλή επιτυχία!!!!!

    ReplyDelete
  8. Ελπίζω να μην χρειάζεται να διαλέξω ποια προτιμώ; Θα έχω πρόβλημα σίγουρα. Μου αρέσουν απίστευτα και οι τρεις!!! Το έχω ξαναπεί νομίζω, ξέρεις εσύ. Η κούκλα σου είναι φοβερή και σίγουρα είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Αυτές οι washi tapes είναι καταπληκτικές. Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ κι εγώ σύντομα. Δίνουν άλλον "αέρα" στις συνθέσεις σου. Συνέχισε να μας εμπνέεις και καλή σου επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  9. Η μια καλύτερη από την άλλη όλες τόσο αρμονικες !!!Μπραβο καλή επιτυχια !!!!

    ReplyDelete
  10. Μαράκι μου και οι τρεις είναι υπέροχες!!!!!!!! Λίγο περισσότερο μου άρεσε η δεύτερη!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Gorgeous gorgeous gorgeous layouts!!!!!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  12. Ελα Μαρία.Το παιδί σου έχει γούστο απ'ότι φαινεται.Να μην ανησυχείς.
    Επίσης συγχαρητήρια για τις όμορφες σελίδες.Η αγαπημένη μου είναι η τελευταία.Ευχομαι να κερδίσεις.

    ReplyDelete
  13. ειναι ολες απιθανες!!!!!!!!!δεν το συζητω!!ευχαριστουμε για τη συμεμετοχη!!

    ReplyDelete
  14. Είναι η μια καλύτερη απο την άλλη!!! Μπράβο Μαράκι!!!! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!

    ReplyDelete
  15. Such stunning work love every little detail. Such gorgeous photos and perfectly crafted. Thank you for sharing this beauty with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  16. Καλησπέρα Μαρία! Πανέμορφες όλες οι συνθέσεις σου!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ReplyDelete
  17. All three of your layouts are FABULOUS!!! Thank you so much for playing with us at Get Creative!!!

    ReplyDelete
  18. Καλημέρα, φιλενάδα! Και είχα αρχίσει να ανησυχώ για το πακετάκι, να λέω πως χάθηκε! Χαίρομαι που σας άρεσαν τα πραγματάκια! Τα LOs απίθανα! Το τελευταίο το ξεχώρισα και για το στόρι με την τραγουδίστρια, αλλά και για τα ημιδιαφανή... τσιρότα (από που, παρακαλώ;). Μου βγάζει κάτι το πολύ μοντέρνο! Θα τα πούμε! Φιλάκια και καλή Πρωτομαγιά!

    ReplyDelete
  19. Και περαστικά! Προσέχετε!

    ReplyDelete
  20. υπεροχες! καλη επιτυχια

    ReplyDelete
  21. Βρε Μαράκι! Τέλειες είναι πάλι! Αμάν!

    ReplyDelete
  22. maria mou einai k oi 3 fantastikes sintheseis!!!omologw exw mia mikri adynamia stin teleftaia! mou ekane klik :) bravo!!

    ReplyDelete
  23. ε ναι ειναι πανέμορφες...αλλα εχεις και φοβερό μοντέλο!!!τι γλυκό παιδάκι..οι συνθέσεις σου ειναι η μια καλυτερη απ την αλλη!!

    ReplyDelete