March 27, 2012

Smile!

Αυτήν την σύνθεση την παλεύω μέρες τώρα!Λίγο που μπήκε η Άνοιξη και δεν μπορώ να κάτσω με τίποτα στο σπίτι,λίγο η μικρή που όλη την ημέρα θέλει να πηγαίνουμε από πάρκο σε πάρκο (και έχουμε αρκετά εδώ τριγύρω), δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Ήθελα όμως να πάρω μέρος στην πρόκληση του Get Creative , λόγω του sketch της Μελένιας γιατί το θεώρησα πραγματική πρόκληση!Επιπλέον έπεσαν στα χεράκια μου τα χαρτιά της Dear Lizzy, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι...



Μα πόσο υπέροχα είναι αυτά τα χαρτιά!!Τρελαίνομαι για αυτά τα χρώματα!


Αν και μου αρέσουν πολύ τα λουλούδια δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάτι που να ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλω.Για αυτό τις περισσότερες φορές τα κάνω μόνη μου.Tutorial για τα λουλουδάκια εδώ από το site της October Afternoon.


Τις καρδούλες για τον κύκλο τις έκοψα με ένα punch της Fiskars και χρησιμοποίησα την λωρίδα με την ονομασία του χαρτιού που έχουν όλα τα χαρτιά μας.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή οπότε να και η φωτογραφία:



Πάντα στεναχωριόμουν όταν τα πετούσα αυτά τα κομμάτια από το χαρτί γιατί κάποια έχουν πολύ ωραία σχέδια.Οπότε βρήκα αυτόν τον τρόπο να τα αξιοποιώ.Επίσης από αυτά τα κομμάτια κάνω και confetti τα οποία τα αποθηκεύω σε ένα βαζάκι και τα χρησιμοποιώ όποτε τα χρειάζομαι.


Αυτά για σήμερα.
Ελπίζω να σας άρεσε!
Φιλιά!
Μαρία!


Supplies


30 comments:

  1. απιστευτη σελιδα!!!!!!!!!!!!!!!!το εννοω!!καταπληκτικο το λουλουδι με τις καρδιες!!θα στο αντιγραψω!!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!!

    ReplyDelete
  2. Έχω μείνει άλαλη!!!Σου δίνω εγώ το βραβείο...Τελικά θέλει ταλέντο για να το κάνεις, εμένα αν μου δινες όλα αυτά τα υλικά το αποτέλεσμα θα ήταν...άσε καλύτερα!!!

    ReplyDelete
  3. πανέμορφο Μαράκι!!!και ο κύκλος με τις καρδούλες υπέροχος!!!καλή επιτυχία καλή μου!!!φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  4. Πωπω πανέμορφη ΜΑρία μου...και ο κύκλος με τις καρδούλες φανταστικός...μπράβο και καλή επιτυχία....

    ReplyDelete
  5. Maria your layout is absolutely gorgeous...I love your clean and simple style...love the colours you have used!....the details absolutely fabulous layout...you can tell I love it eh???!! hahahaha
    thank you so much for playing along with Get Creative........I personally would love to see more of your layout...fabulous job!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  6. Πάρα πολύ ωραίο!!!! Ωραίο στήσιμο, χρώματα, στολίδια, τελειο!!!

    ReplyDelete
  7. Είναι καταπληκτική!!!!όμορφα χρώματα,ανάλαφρη,οι καρδούλες τέλειες!!!!!όλα τέλεια!!!!φιλάκια!!!!!

    ReplyDelete
  8. Πειράζει που το λάτρεψα; Πειράζει που λατρεύω ότι φτιάχνεις; Μου αρέσει πολύ!!! Δεν ξέρω αν είναι οι καρδούλες, ή το λουλούδι ή η κούκλα στη φωτογραφία. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι : ΤΕΛΕΙΟ από όλες τις απόψεις. Ευχαριστούμε για το tutorial και καλή επιτυχία. Συνέχισε να μας εμπνέεις.

    ReplyDelete
  9. Μαρια....φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα μου αρεσουν..τα λουλουδια ο κυκλος με τις καρδιες...η φωτο της μικρης με την υπεροχη εκφραση!!!!!!!τελειο Μαρια...ευχαριστουμε για την συμμετοχη!καλη επιτυχια!

    ReplyDelete
  10. ααααχχχχ τί ωραια σύνθεση Μαράκι, ΛΑΤΡΕΥΩ αυτά τα χαρτιά και τα αξιοποίησες με τον καλυτερο τρόπο!!! Πολύ πρωτότυπος ο κύκλος απο καρδιές και πράγματι καποια χαρτιά εχουν πολύ ωραία σχέδια στο κάτω μέρος, εισαι μια original scrapbooker :) καλη σου επιτυχία απο καρδιάς! (Ή Έλενα έμεινε άφωνη χαχαχα την καταλαβαίνω !)

    ReplyDelete
  11. Πάντως το αποτέλεσμα είναι τέλειο.Εχεις δίκιο για τα χρώματα!!!Τόσο φωτεινά, βέβαια η κούκλα της φωτογραφίας είναι το κάτι άλλο...Ο κύκλος από καρδιές, με ξετρέλανε...πόση υπομονή έχεις..Μπράβο!!

    ReplyDelete
  12. Κατ' αρχήν είναι υπέροχη η Φωτεινούλα!!! Στη συνέχεια, ναι, είναι πολύ όμορφη σύνθεση! Καλή επιτυχία Μαράκι!

    ReplyDelete
  13. What a pretty layout,love how you made the circle with the hearts. Thank you for joining us at get creative. Channa

    ReplyDelete
  14. Απλά φανταστική, Μαρία!!!!!!!!!!! Πολυ φρέσκο στυλ, καθαρό, ισορροπημένο!!! Το λουλούδι με τις καρδιές είναι το highlight! Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο σου!!!

    ReplyDelete
  15. Love, love, love it!!!! Μπράβο σου!!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative και καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ReplyDelete
  16. Ειναι φανταστική, τα χρώματα τα υλικά, η γλυκιά φατσούλα! Καθαρή και τσαχπίνικη! Μπράβο!

    ReplyDelete
  17. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα, τα χαρτιά, το στήσιμο, τα λουλουδάκια σου, όλα! Υπέροχη!

    ReplyDelete
  18. Just Love it!!! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!!

    ReplyDelete
  19. Πάρα πολύ όμορφη! Ελαφριά, χαρούμενη και αξιοποίησες και τόσα πραγματάκια. Μου αρέσει που έφτιαξες τα διακοσμητικά σου μόνη σου. Ο κύκλος όλα τα λεφτα! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο Get Creative!

    ReplyDelete
  20. This really did make me smile !!! I just adore all of those gorgeous hearts and can only imagine how long it took to create this beautiful layout. Such happy and pretty colors a perfect about. Thank yo so much Maria for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ReplyDelete
  21. Πολύ ωραία ιδέα! Τελικά με τις καρδούλες μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα! Σου έχω στείλει και mail Μαράκι! Φιλάκια από Κορινθία!

    ReplyDelete
  22. Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα !!!ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ!!!!Οι καρδούλες στον κύκλο καταπληκτικές εΧΕΙς μια τόσο όμορφη κορούλα !!!!να την χαιρεσαι!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. Υποκλίνομαι...!
    Ευχαριστούμε για την φανταστική συμμετοχή!
    Καλημέρες!

    ReplyDelete
  24. Φοβερό!!!!Το στεφανάκι με τις καρδούλες τέλειο!!!!!!

    ReplyDelete
  25. Συγχαρητήριααααααααααα!!!! Πολύ χαίρομαι που κέρδισες!!!!! Και ωραίο δωράκι!!!! Μπράβο!!!! Πολλά φιλάκια στην πρωταγωνίστρια!!!

    ReplyDelete
  26. συγχαρητήρια Μαράκι!!!!!!!!!πάντα τέτοια!!!!φιλάκια πολλά και καλό πάσχα!!!

    ReplyDelete
  27. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύνθεση... Δικαιωματικότατα κέρδισε!!!!

    Έχω γίνει τρελή φαν σου, φτιάχνεις καταπληκτικότατα πράγματα και με το στυλ και τα προϊόντα που μου αρέσουν.... μπράβο!!!!

    ReplyDelete
  28. Μαρία μου συγχαρητήρια πολύ χάρηκα με την νίκη σου άξιζε και με το παραπάνω!

    ReplyDelete
  29. Συγχαρητήρια Μαρία!!! Πολύ χαίρομαι για τη νίκη σου και φυσικά γιατί έχω το ίδιο γούστο με τη σχεδιαστική ομάδα του Get Creative. Κι εγώ τη δική σου σύνθεση είχα ξεχωρίσει. Μπράβο!!!

    ReplyDelete