March 6, 2012

My Girl

    Η αλήθεια είναι ότι και η προηγούμενη σύνθεση μου ήταν βασισμένη στο sketch της Μελένιας.Είχα σκοπό να συνδυάσω την πρόκληση του Get Creative με το sketch της Μελένιας αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη.Θεώρησα πιο σωστό να κάνω ξεχωριστή σύνθεση για κάθε  πρόκληση θέλωντας έτσι να πω με αυτό τον τρόπο ένα ευχαριστώ στην Μελένια για την έμπνευση που μου χαρίζει εδώ και καιρό και ας μην το ξέρει.(LOL)
    Λοιπόν η σύνθεση μου είναι αυτή:
Για ακόμη μια φορά πρωτοτύπησα!Χρησιμοποίηση χαρτιά της Crate Paper (πρέπει να την ψάξω αυτήν την εμμονή μου!!) και μία από τις αγαπημένες φωτογραφίες της μικρής μου!


                                                           Είμαι λίγο χαζομαμά!!                            


Το ράψιμο το έκανα με το αγαπημένο μου sew easy γιατί την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα ραπτομηχανή έκλαψα.



Ο τίτλος είναι από είναι από τα designer die cuts που είχε μέσα στο Emma's Shoppe Collection Kit και το κρατούσα από πέρσι.Η αλήθεια είναι ότι αν μου αρέσει κάτι πολύ λυπάμαι να το χρησιμοποιήσω (θαρρείς και άμα μείνει αχρησιμοποίητο θα έχει την θέση που του αξίζει) και έτσι καταλήγω να έχω αρκετά αχρησιμοποίητα πράγματα.


Αυτά για σήμερα!
Ελπίζω να σας άρεσε! 
Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε όλοι καλά!
Φιλιά πολλά!
Μαρία Τ.


Supplies:


22 comments:

  1. Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ παρα πολύ για τα λόγια σου εδώ και για τη συμμετοχή, Μαρία μου!
    Δεύτερον, τι να πω για τη σύνθεση, με εντυπωσίασες! Πολύ λίγα διακοσμητικά κι όμως μια ολοκληρωμένη σελίδα, που δεν έχει ανάγκη τίποτα περισσότερο!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ReplyDelete
  2. Απιστευτη συνθεση!!!Απλη με πολυ ωραιους συνδυασμους χρωματων και μια κουκλιτσα για πρωταγωνιστρια!
    καλη επιτυχια,Μαρια!:)

    ReplyDelete
  3. Ξέρεις πως πεθαίνω για την απλότητα στις συνθέσεις σου.Ξέρεις πως πεθαίνω για την crate paper.Τι άλλο να πω;Πολύ μ'αρέσουν επίσης τα έντονα χρώματα και οι τολμηροί συνδυασμοί που κάνεις.Μπραβο,Μαρία.

    ReplyDelete
  4. ΥΠΕΡΟΧΗ σύνθεση για άλλη μια φορά!! Καλη επιτυχία ...πολλά φλια!

    ReplyDelete
  5. Είναι τόσο τέλεια απλή! Ούτε παραφορτωμένη, αλλά ούτε ελλειπής. Παρα πολύ ωραία!

    ReplyDelete
  6. Είναι πανέμορφη Μαρία, το κάθε τι σαν να έχει την θέση του και το αποτέλεσμα υπέροχο! Διαβάζοντας για την εμπειρία σου με την ραπτομηχανή σκέφτομαι μήπως τα 16 ευρώ που έδωσα σήμερα γι αυτή τη φορητή ραπτομηχανούλα που ειχε ένα site προσφορών, μου βγει τελικά και μένα σε κλάματα...λες? :(

    ReplyDelete
  7. Μαράκι μου, θέλω καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια...σε νιώθω φίλη κι ας μην έχουμε γνωριστεί ποτέ...με στηρίζεις στην "τρέλλα" που μοιραζόμαστε και οι δυο...στην αγάπη μας για το scrapbooking!!!το εκτιμώ αφάνταστα...!!!!!να'σαι πάντα καλά και να ε'ισαι πάντα υπέροχα δημιουργική όπως τώρα!!!πολύ όμορφη η σύνθεση σου!!!σε φιλώ!!!!

    ReplyDelete
  8. εξαιρετική η προσπάθεια σου και η μικρή πανέμορφη!!!Τέλεια μαλλιά!!!Επίσης βρίσκω καταπληκτικό το γεγονός ότι καταγόμαστε από την ίδια πόλη και μάλλον υπήρξαμε και συμμαθήτριες...Τι μικρός που είναι ο κόσμος!!!

    ReplyDelete
  9. πρωτον το κοριτσακι σου..πανεμορφο..σε κερδιζει με τα τοσο εκφραστικα της ματια..πολυ ομορφη η συνθεση..καλη συνεχεια..και καλη επιτυχια..σε φιλω

    ReplyDelete
  10. Μαρία απίθανη η σύνθεση σου! ... μου αρέσει πολύ που συνδυάζεις πάντα πολύ πετυχημένα έντονα χαρτιά και χρώματα! ... το στύλ αυτό είναι το αγαπημένο μου, να αφήνουμε την φωτογραφία να μιλάει απο μόνη της, και η συγκεκριμένη φωτογραφία λέει πολλά!..απίθανη η φατσούλα σου!να την χαίρεσαι!καλή επιτυχία και καλή μέρα!

    ReplyDelete
  11. Αχ, ό,τι πιάνεις στα χεράκια σου το κάνεις υπέροχο!!!! Τι όμορφο αποτέλεσμα! Νομίζω, βέβαια, πως την παράσταση κερδίζουν οι κατάμαυρες ματάρες της κουκλάρας σου!!!! Φτου φτου φτου!!!

    ReplyDelete
  12. Μαράκι φανταστική σύνθεση! Υπέροχα έντονα χρώματα που αγαπώ, φανταστικά χαρτιά και η φωτογραφία θεική!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ReplyDelete
  13. πανεμορφη!!!
    μπραβο!!!

    ReplyDelete
  14. WOW this sooo colourful. Love what you are making with the crate collection.

    ReplyDelete
  15. Μαρία καλημέρα! Απλή σύνθεση και εντυπωσιακή! Μπράβο!!!! Πέρνα να πάρεις ένα βραβειάκι! Φιλιά!

    ReplyDelete
  16. Έχω 11 ερωτήσεις για σένα στο σπιτάκι μου!

    ReplyDelete
  17. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    ReplyDelete
  18. Πολύ όμορφη δημιουργία και πολύ γλυκό μουτράκι!!!

    ReplyDelete
  19. ΟΥ-Α-ΟΥ!!! Μου αρέσει απίστευτα πολύ, στο στυλάκι που μου αρέσει και με καταπληκτικά χρώματα!

    ReplyDelete
  20. Μαράκι είναι υπέροχο!!! Είσαι αστέρι!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  21. μαρια μου υπεροχες οι δημιουργιες σου!!!
    καλο βραδυ και καλη εβδομαδα!

    ReplyDelete
  22. Hi Maria, beautiful and dynamic layout, love how you have kept the phot as the main element, she is one pretty little girl.

    Marie

    ReplyDelete