February 26, 2012

Just like Amy!

   Επιτέλους τα κατάφερα!Αφού έχασα όλο το βράδυ μου με τον blogger εχθές ας ελπίσω ότι σήμερα θα καταφέρω να κάνω την ανάρτηση!Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο blogger ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου εξαφανίζει το background.Και επειδή βαρέθηκα το άφησα χωρίς background.Μου μένει τώρα να δω τι θα κάνω με το header αλλά ένα ένα!Χάθηκα τον τελευταίο καιρό αλλά συνέβησαν κάποια δυσάρεστα πράγματα και η διάθεση μου ήταν πολύ χάλια.Την  Πέμπτη  όμως μου ήρθε επιτέλους η διάθεση για δημιουργία!

 Την ιδέα την πήρα από τα mini books Amy Tangerine τα όποία λατρεύω.Το καλό της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποίησα χαρτιά από τα scraps μου τα οποία λυπόμουν να πετάξω αλλά δεν τα χρησιμοποιούσα και ποτέ.

  Το frame είναι από τα Jumbo.Τα ανακάλυψε η Ιωάννα η οποία έσπευσε να μας ενημερώσει στο ning!!!Πραγματικά πολύ πετυχημένα και φθηνά!





Για το δέσιμο χρησιμοποίησα ραπτομηχανή και δεν έκοψα τις κλωστές!Μου αρέσει πολύ όταν κρέμονται!!







Τα χαρτιά είναι της Crate Paper από το κιτ της Λένας .Υπέροχα χαρτιά!!

Σε γενικές γραμμές το ευχαριστήθηκα πολύ,γιατί και πανεύκολο ήταν και χρησιμοποίησα όλο αυτό το χαρτομάνι που είχα ανεκμετάλευτο.Μένει μόνο να το γεμίσω φωτογραφίες!
Ελπίζω να σας άρεσε!
Εύχομαι όλοι να περνάτε ένα υπέροχο τριήμερο!
Σας φιλώ!
Μαρία Τ


Supplies




14 comments:

  1. Πολύ όμορφο Μαράκι!! Και τέλεια και η κορνιζούλα...Γιατί δεν δοκιμάζεις το windows live writer? Για το Background...δεν ξέρω...ούτε καν να αλλάξω αυτό που έχω... Φιλιά πολλά , κι ελπίζω όσα δυσάρεστα... να φύγουν ανεπιστρεπτί...και να μην ξαναγυρίσουν!!! Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
  2. Μαρία πάρα πολύ όμορφο! Υπέροχα χαρτιά, η δαντέλα και η κορνίζα!!! Και εγώ, με τη σειρά μου,εύχομαι να είσαι καλύτερα απ' ότι σε στεναχώρησε! Να περνάς καλά!!!

    ReplyDelete
  3. Όλα καλύτερα, φιλενάδα! Τι όμορφο άλμπουμ! Μου αρέσει που παρεμβάλλονται στοιχεία διαφορετικού μεγέθους! Είναι σα να δουλεύεις πιο ελεύθερα! Θα το υιοθετήσω σύντομα! :)

    ReplyDelete
  4. Μαρία ειναι πολύ όμορφο το αλμπουμ σου!!!και τα χαρτιά υπέροχα,αυτο με τα λουλουδια μαρεσει παρα πολύ!!τα εχω παρει κι εγω τα frame αποτο τζαμπο εχει πολλα σχεδια..μα και γω λυπαμαι να τα φτιαξω ..κακο αυτό μεχρι την στιγμή της εμπνευσης!!!!φιλιά!!!καλη σαρακοστη!

    ReplyDelete
  5. Καλησπέρα Μαράκι, κ εγώ παρακολουθώ την Amy και αφου αγόρασα ενα Daybook συνειδητοποίησα οτι δεν είναι τίποτα το δύσκολο - μονο που εγω θα το ραψω στο χερι, μακαρι να ειχα ραπτομηχανή :)

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραίο μίνι. Μ'αρέσει που έχει διαφορετικού μεγέθους χαρτιά. Σούπερ η κορνίζα! Πρέπει να πάω jumbo σύντομα.

    ReplyDelete
  7. bravo polu oraio!!!!!!!!!
    jumbo eipes???ma pos den ta xo dei???8elo kai gooooooooooooooooooooooooooooooooooo tetoia!!!
    perna na pareis kai ena vraveio...

    ReplyDelete
  8. Μαράκι πολύ όμορφο αλμπουμάκι και μ' αρέσει πολύ που έφτιαξες διαφορετικές σελίδες. Γειά στα χέρια σου για το ράψιμο! Καλή Σαρακοστή και καλή υπομονή με τον blogger!

    ReplyDelete
  9. Πολύ όμορφο αλμπουμάκι Μαράκι!!Μου αρέσουν πολύ τα χαρτιά και τα στοιχεία που χρησιμοποίησες!!όσο για το ράψιμο σούπερ!!μπράβο σου!!!Φιλιά και καλή σαρακοστή!!!

    ReplyDelete
  10. POlu omorfo mini album!!!!!!!Den exei na zilepsei tipota apo tis Amys!!! POlu super to rapsimo!
    Perna apto blog mou.sou exw braveiaki :)

    ReplyDelete
  11. Πάρα πολύ όμορφο και η κορνιζούλα τέλεια!
    Πέρνα από το blog μου, να πάρεις κάποια βραβεία!

    ReplyDelete
  12. Μαράκι είναι τέλειο!!! Η ιδέα είναι υπε΄ροχη, αλλά και η υλοποίησή σου φανταστική!!!!
    Καλό μήνα :-)

    ReplyDelete
  13. Καλώς σε βρήκα! Πολύ καλόγουστη δουλειά! Μπράβο σου!

    ReplyDelete
  14. καλως σε βρηκα κι εγω μαρια μου! υπεροχες οι δημιουργιες σου!!!!

    ReplyDelete