January 23, 2012

Cupcake Love και ένα μικρό δωράκι!

Καλή εβδομάδα σε όλους!!


Δεν έχω τίποτα καινούριο να μοιραστώ σήμερα μαζί σας καθώς όλη την εβδομάδα δεν έκανα τίποτα!Η μικρούλα μου ήταν άρρωστη ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, και εγώ το μόνο που έκανα στον λιγοστό ελεύθερο μου χρόνο, ήταν να ξαπλώνω στον κάναπε με το iphone στο χέρι και να χαζεύω τις δημιουργίες σας.Α επίσης αυτή την εβδομάδα ξαναφούντωσε ο έρωτας μου για το pinterest!Αυτός ο έρωτας μιά φουντώνει μια ξεφουντώνει.Φόρτισα τις μπαταρίες μου, έφτιαξα και τους πίνακες μου για να ανατρέχω όποτε έχω ανάγκη από έμπνευση, αν και κυρίως για έμπνευση χρησιμοποιώ το smash book μου, και είμαι έτοιμη!Ήρθε και ο ταχυδρόμος σήμερα οπότε άρχισε να μου ανοίγει η όρεξη για δημιουργία!


Επίσης φάγαμε και cupcakes!!Πολλά cupcakes!!!Τα λατρεύω και αυτή η συνταγή είναι πραγματικά υπέροχη!Όσοι λατρεύετε τα cupcakes θα ξέρετε το Magnolia Bakery στην Νέα Υόρκη καθώς  είναι φημισμένο για τα υπέροχα cupcakes του.Έτσι όταν η αγαπημένη μου φίλη Γιάννα επέστρεψε από την Νέα Υόρκη και μου περιέγραψε πόσο νόστιμα ήταν είπα αυτό είναι πρέπει να βρω την συνταγή!!Και την βρήκα και πολύ εύκολα μάλιστα.Είναι τα γνωστά (στους Αμερικάνους) Red Velvet Cupcakes with Creamy Vanilla Frosting!Δεν μπορώ να σας περιγράψω.....Αξίζει να τα δοκιμάσετε!!Και τα υλικά που χρησιμοποιούν δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας!










Και ένα τελευταίο!Στις 6 του μηνός γιόρταζε η μικρούλα μου!Ήθελα να σας κεράσω κάτι αλλά με αυτά και με αυτά δεν πρόλαβα!Αλλά σήμερα θα επανορθώσω με ένα μικρό δωράκι!



Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση απλά βάλτε το όνομα σας στο link παρακάτω μέχρι την Κυριακή!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
Και πάλι καλή εβδομάδα!!
Μαρία Τ

16 comments:

  1. Καλησπέρα! Αχ και βαχ! Πάλι ένα σάλιο κύλισε... Και όταν κοκορεύτηκα στον άντρα μου πως έχασα 1 κιλό μου είπε "κάπου εδώ γύρω θα είναι...". Χρόνια Πολλά για την κοριτσάρα και σ' ευχαριστούμε για το δωράκι! Χαίρομαι που είναι καλύτερα πραγματικά! Θα τα πούμε :)

    ReplyDelete
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΤΑ CUPCAKES ΣΟΥ!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

    ReplyDelete
  3. Αχ Μαρία! Και εμείς με ίωση είμαστε! Γαστρεντερίτιδα 3η φορά σε 20 μέρες!!! Περαστικά σε όλους μας! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...γερό και ευτυχισμένο πάντα! Σε ζηλεύω που ήρθε ο ταχυδρόμος...Ευχαριστούμε για το δωράκι...καλές δημιουργίες, και ελπίζω αυτή τη φορά να μπορέσω να αφήσω το σχόλιο μου...Πολλά Φιλάκια!

    ReplyDelete
  4. Χρονια πολλα για το κοριτσακι σου..ευχομαι γερο δυνατο και παντα ευτιχισμενο!!!τα κεκακια σου σου μου ανοιξαν την ορεξη!!!

    ReplyDelete
  5. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!TA CUPCAKES EINAI ΤΕΛΕΙΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ReplyDelete
  6. μιαμ..μιαμ..φαινονται τελεια!!ειμαι κι εγω cupcake lover!!!!παω να δω τη συνταγη!!ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι και να χαιρεσαι την κορη σου!

    ReplyDelete
  7. Οφειλω να πω οτι αυτη την στιγμη πεθαινω για ενα γλυκάκι σου...φαινονται τοσο λαχταριστα γεια στα χεράκια σου.
    Να χαιρεσια και την γλυκια μικρουλα σου και περαστικά της!!

    ReplyDelete
  8. Τα γλυκάκια σου φαίνονται νόστιμα!!!!!να χαίρεσαι τη μικρούλα σου και περαστικά της!!!!!!ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!!!!φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  9. Περαστικά και χρόνια σας πολλά λοιπόν!Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι.Να είσαι καλά.Φιλιά.(το buttermilk ποιό υλικό είναι εις την ελληνικήν;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλενα το buttermilk είναι το δικό μας ξινόγαλο!Αν τα δοκιμάσεις πες μου εντυπώσεις!Φιλιά!!

      Delete
  10. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΤΑ CUPCAKE ΣΟΥ!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!

    ReplyDelete
  11. Περαστικά στην κορούλα σου και να τη χαίρεσαι! Σε ευχαριστούμε πολυ!

    ReplyDelete
  12. Πολύ λαχταριστά! Eίμαι λάτρης των cupcakes!
    Να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά και περαστικά της!
    Σ' ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!

    ReplyDelete
  13. Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!! Τι υπέροχα cupcakes! (να'χα ένα τώρα...) Πολλά φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  14. καλημέρα κορίτσι!!!σου έχω δωράκι!!!έλα να το πάρεις!!!φιλιά!!!

    ReplyDelete
  15. Αν και καθυστερημενα φιλεναδα μου, να το χαιρομαστε το κοριτσακι μας! Εξαλλου το δωρο μας δεν το εχει λαβει ακομη..... οσο για τα cupcakes, τι μου κανεις!!!!! Μπορει πλεον να με χωριζουν κατι χιλιαδες μιλια απο το magnolia, το σπιτι σου ομως ειναι πολυ κοντα, χιχιχι Φιλια, αναμενω την δευτερη φουρνια.....

    ReplyDelete