December 17, 2011

Peppermint Collection mini album!

Μεταμεσονύχτια η σημερινή ανάρτηση αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το mini που τελείωσα αυτές τις μέρες!Τα χαρτιά είναι απο την Crate Paper (λατρεμένη) και είναι από τα πολύ αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα!Πράγμα που σημαίνει ότι το κατά ευχαριστήθηκα!














Αυτά για σήμερα!
Ελπίζω να σας άρεσε!!
Σας αφήνω για να πάω να χαζέψω και τις δικές σας δημιουργίες!
Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!
Μαρία Τ
xxx


Supplies

9 comments:

  1. Τέλεια χαρτιά και πολύ όμορφος ο συνδυασμός μεταξύ τους! Μπράβο!

    ReplyDelete
  2. Μόλις τώρα είδα ότι μου χάρισες ένα βραβείο σε ευχαριστώ πολύ!!!!!και χίλια συγνώμη!!!!πως μου ξέφυγε;το άλμπουμ είναι υπέροχο και έχεις δίκιο για τα χαρτιά καταπληκτικά!!!!καλό ΣΚ!!!!

    ReplyDelete
  3. Τι χαρούμενο και γιορτινό που είναι! Πολύ ωραία υλικά! Ερώτηση: τα υλικά σου παραπέμπουν σε ξένα sites. Αγοράζεις απ' έξω; Συμφέρει;

    ReplyDelete
  4. @LittleSundayΚυριακή μου καταρχάς συγχαρητήρια!Είδα ότι κέρδισες την πρόκληση της Λένας!Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να ψωνίζω από εδώ αλλά όταν δεν βρίσκω αυτό που θέλω τότε αγοράζω από Αμερική.Και ναι συμφέρει αρκετά γιατί μπορεί να βρείς και μεταφορικά με 10-11 ευρώ.Αν θελήσεις κάτι άλλο μην διστάσεις!

    ReplyDelete
  5. Μαράκι τι όμορφο που είναι και πόσο καλοφτιαγμένο! Το κέντημα στο εξώφυλλο είναι τέλειο! Να το γεμίσετε με υπέροχες φωτογραφίες!

    ReplyDelete
  6. Σ' ευχαριστώ! Να σου πω επίσης ότι μου άνοιξες νέους ορίζοντες με το empossing... Κι αυτό που κάνεις να βάζεις τα υλικά σου στο τέλος της ανάρτησης πολύ βοηθητικό:)))

    ReplyDelete
  7. καλα Χριστουγεννα..ομορφες στιγμες χαρουμενες να περασεις..πολλα φιλια

    ReplyDelete
  8. Χρονια πολλα με υγεια,αγαπη και αισιοδοξια
    Misirlou & maria

    ReplyDelete
  9. Μαρία μου, χαίρομαι που ανακαλύπτω και άλλες "άρρωστες"....με το scrapbooking, όπως κι εγώ....πολύ ωραία όλα όσα είδα....μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός χρωμάτων και οι συνθέσεις σου...μπράβο σου1!!φιλιά!!!

    ReplyDelete