December 11, 2011

Η τυχερή της κλήρωσης και ένα βραβείο!

Πάνω που νόμιζα ότι δεν θα καταφέρω να κάνω την ανάρτηση κοιμήθηκε το φασολάκι μου.Σήμερα λοιπόν κάναμε την κλήρωση μαζί με την Φωτεινή(συγκεκριμένα αυτή πάτησε το κουμπί) και ανυπομονούσα να το ανακοινώσω αλλά όταν έχεις ένα μωρό 18 μηνών καταλαβαίνετε πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος της μαμάς!!Μέσα από αυτή την διαδικασία ανακάλυψα και καινούρια υπέροχα blog και χάρηκα πολύ γιατί δεν υπάρχει καλυτερη έμπνευση για μένα από το να χαζεύω τα blog σας!!Η τυχερή λοιπόν της κλήρωσης είναι:


15Powered by RANDOM.ORG



Και είναι η sofia_chry από το http://littleprincessart.blogspot.com/. Αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα cardmaker!


Σοφάκι συγχαρητήρια!Στείλε μου την διεύθυνσή σου στο mariatsilvidou@yahoo.gr για να σου στείλω το δωράκι σου!


Αλλά αυτές τις μέρες που απουσίαζα δύο νέες αγαπημένες και πολύ δημιουργικές blogοφιλενάδες μου έδωσαν και ένα δωράκι και τις ευχαριστώ πάαααααρα πολύ!
Η Ελένη από το http://helens-creations.blogspot.com/ και η Μαγδαληνιώ από το http://magdaliniodiaxeiros.blogspot.com/!


 


Με τη σειρά μου αφού ξανά ευχαριστήσω τα κορίτσια πρέπει να δώσω το βραβείο σε 5 blogs με λιγότερο από 200 αναγνώστες!Λοιπόν 5 (η αλήθεια είναι ότι περισσότερα αλλα..) από τα καινούρια αγαπημένα μου blog είναι:
Η Αίγλη από το http://artpapersandcolours.blogspot.com/
Η Δέσποινα από το http://despina-myworld.blogspot.com/
Η Κυριακή από το http://littlesundaysplace.blogspot.com/
Η Πηνελόπη από το http://penyscreations.blogspot.com/
Η Ράνια από το http://handmadebymarascreation.blogspot.com/

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη αλλά οι κανόνες λένε μόνο 5!
Σας αφήνω γιατί έχω να τελειώσω τα albums για τους φίλους της Φωτεινούλας μου τα οποία θα σας τα δείξω σύντομα!
Εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα σε όλους!
Καλό βράδυ!!
Μαρία Τ

7 comments:

  1. Εγώ;;;;Κέρδισα;;;;Τι ευχαριστη έκπληξη...Μαράκι σε ευχαριστώ παααααρα πολυυυυυυ τόσο για το δωράκι σου,όσο και για τα υπέροχα σχόλια που αφήνεις στο blog μου... Ευχαριστώ...Ευχαριστώ...Ευχαριστώ...
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα και σε 'σένα...

    ReplyDelete
  2. Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!! Ξέρεις είμαι σχετικά καινούργια στο χώρο του scrapbooking και ένας τέτοιος έπαινος, πολλές φορές μας δίνει ώθηση για κάτι καλύτερο! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλα τα κορίτσια για τα υπέροχα πράγματα που δημιουργείτε!!! Να είστε πάντα καλά όλες και δημιουργικές!!!

    ReplyDelete
  3. @Sofia (sofia_chry)Σοφάκι μου συγχαρητήρια!Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή.Στείλε μου σήμερα αν μπορείς την διευθυνση για να σου τα στείλω αύριο!

    ReplyDelete
  4. Συγχαρητήρια στην τυχερή! Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο σου! Και φυσικά, για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις! Να δω πότε θα αλλάξω και την εμφάνιση του μπλογκόσπιτού μου, να το ομορφύνω λίγο... Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  5. νανε καλα η τυχερη να χαρει το δωρακι της..και στις τυχερες για το βραβειο..ναστε ολες καλα..φιλια

    ReplyDelete
  6. Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!! Είναι πολύ σημαντικό για μένα! Επειδή όμως ακόμα είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν το κατάλαβα σωστά....τώρα μπορώ να δώσω 5 βραβεία στα καλύτερα blog με κάτω από 200 μέλη? Ελπίζω να μη δείχνω πολύ άσχετη..αλλά είμαι!! χιχιχι!! Ευχαριστώ και για τα καλά σου σχόλια! Μακάρι να χαρεί το δωράκι της η τυχερή!

    ReplyDelete